Kunci Gitar Vita Alvia - Kepisah

Transpose:
Intro : Am..F..Dm..Em.. 
        Am..F..G..Em..

Am
percuma baen isun
  F
welas riko
Am
sampek ngelayung-layung
    F
sun mikirno
Dm
pungkase cerito
F
jodoh sing ono
  Dm    G            C
dalane urip bareng riko..

         Dm             Am
sun sing ngiro riko nerimo
       Dm            Am
dijodohno ambi wong liyo
         F
sampek nggawe sesek nong njero ati
    E
kenemenen..

Reff :
           Am              F
  kariyo tego wong tuwek riko
        E             Am
  misahaken sun lan riko
               F
  isun mung pasrah
               G
  lan biso nerimo
         Em          F
  takdir teko hang kuoso
    G  Em     Am
  pisah..ambi riko

Musik : Am F E Am
        F G Em F
        G Em Am.. 

Am
percuma baen isun
  F
welas riko
Am
sampek ngelayung-layung
    F
sun mikirno
Dm
pungkase cerito
F
jodoh sing ono
  Dm    G            C
dalane urip bareng riko..

         Dm             Am
sun sing ngiro riko nerimo
       Dm            Am
dijodohno ambi wong liyo
         F
sampek nggawe sesek nong njero ati
    E
kenemenen..

Reff :
           Am              F
  kariyo tego wong tuwek riko
        E             Am
  misahaken sun lan riko
               F
  isun mung pasrah
               G
  lan biso nerimo
         Em          F
  takdir teko hang kuoso
    G 
  pisah..

           Am              F
  kariyo tego wong tuwek riko
        E             Am
  misahaken sun lan riko
               F
  isun mung pasrah
               G
  lan biso nerimo
         Em          F
  takdir teko hang kuoso
    G  Em    (Am)
  pisah..ambi riko

Outro : Am..F..Am..F..
        Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Fm..C#..A#m..Cm..
        Fm..C#..D#..Cm..

Fm
percuma baen isun 
  C#
welas riko
Fm
sampek ngelayung-layung 
    C#
sun mikirno
A#m
pungkase cerito 
C#
jodoh sing ono
  A#m   D#           G#
dalane urip bareng riko..

         A#m            Fm
sun sing ngiro riko nerimo
       A#m           Fm
dijodohno ambi wong liyo
         C#
sampek nggawe sesek nong njero ati 
    C
kenemenen..

Reff :
           Fm              C#
  kariyo tego wong tuwek riko
        C             Fm
  misahaken sun lan riko
               C#
  isun mung pasrah 
               D#
  lan biso nerimo
         Cm          C#
  takdir teko hang kuoso
    D# Cm     Fm
  pisah..ambi riko

Musik : Fm C# C Fm
        C# D# Cm C# 
        D# Cm Fm..

Fm
percuma baen isun 
  C#
welas riko
Fm
sampek ngelayung-layung 
    C#
sun mikirno
A#m
pungkase cerito 
C#
jodoh sing ono
  A#m   D#           G#
dalane urip bareng riko..

         A#m            Fm
sun sing ngiro riko nerimo
       A#m           Fm
dijodohno ambi wong liyo
         C#
sampek nggawe sesek nong njero ati 
    C
kenemenen..

Reff :
           Fm              C#
  kariyo tego wong tuwek riko
        C             Fm
  misahaken sun lan riko
               C#
  isun mung pasrah 
               D#
  lan biso nerimo
         Cm          C#
  takdir teko hang kuoso
    D#   
  pisah..

           Fm              C#
  kariyo tego wong tuwek riko
        C             Fm
  misahaken sun lan riko
               C#
  isun mung pasrah 
               D#
  lan biso nerimo
         Cm          C#
  takdir teko hang kuoso
    D# Cm     Fm
  pisah..ambi riko

Outro : Fm..C#..Fm..C#..
        Fm..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - Kepisah


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •