Chord Kunci Gitar NDX A.K.A - Ikhlas

Intro : Am Dm G Am
        Am Dm G Am

         Am               Dm
trimo mundur timbang loro ati
       G                Am
tak oyako wong kono wis lali
    Am             Dm
pancen wis nasibku iki
         G                  Am
nandur becik tukule kok dilarani

Am
 wis tak cubo ikhlaske kowe lungo ro liyane
Dm
 aku nengkene trimo mundur timbang loro atine
G
 senajan ati iki wis kebacut tresno
Am
 nanging aku kudu ngikhlaske kowe lungo

   Am
mergo bondo kowe nggawe aku dadi loro
  Dm
kowe lungo ro wong liyo tanpo kondo kondo
 G
ora mikir tingkahmu kui gawe loro atiku
Am
 abot rasane lek ku mikirke awakmu

Reff:
     Dm
  nangis aku isin
           Am
  senajan loro ing batin
       E
  aku lilo pisah kanti
        Am
  lahir batin..
      Dm
  tresno sing ngrembuyung
        Am
  saiki wis dadi garing
       E
  aku lilo pisah kanti
        Am
  lahir batin..

Am
 janjimu mbiyen tresno sak lawase karo aku
Dm
 nanging saiki kabeh omonganmu wis dadi awu
G
 gedene janjimu kui yo mung kecu
  Am
jare kowe tresno karo aku nanging opo saiki

Am
 kowe ninggalke aku gawe gela gawe cidro
Dm
 atiku ajur tenan kahanan uripku
   G
mergo mikir pola sifatmu saben ndino mung
    Am
kepikiran sliramu yo mung kowe le ono neng njero

 Am
atiku nanging kowe saiki kowe ninggalke aku
Dm
 tanpo sebab alasan dadi keputusanmu
G
 tiwas aku tresno karo sliramu
        Am
kowe malah gawe loro atiku yowes saiki tak

    Am
ikhlaske kowe lungo adoh seko uripmu karo
 Dm
wong liyo mergo kowe mung arep nguyak bondo
G
 nek wis ulih langsung tok tinggal lungo
Am
 aku yo mung ndongo mugo kowe iso lanjut tekan tuo

Reff:
     Dm
  nangis aku isin
           Am
  senajan loro ing batin
       E
  aku lilo pisah kanti
        Am
  lahir batin..
      Dm
  tresno sing ngrembuyung
        Am
  saiki wis dadi garing
       E
  aku lilo pisah kanti
        Am
  lahir batin..

     Dm
  nangis aku isin
           Am
  senajan loro ing batin
       E
  aku lilo pisah kanti
        Am
  lahir batin..
      Dm
  tresno sing ngrembuyung
        Am
  saiki wis dadi garing
       E
  aku lilo pisah kanti
        Am    Am
  lahir batin..


Blog, Updated at: 9:53 PM