Kunci Gitar GildCoustic - SENENG Chord Dasar

Transpose:
Intro : C..F..C..F G

        C
senenge atiku..
             F
gandeng karo sliramu..
       -Em    Dm           G
iso nggawe nyaman.. perhatian..
         C   G
bungah tenan..

       C
lucune tingkahmu..
      F
gawe aku ngguyu..
       -Em  Dm         G
seneng ati iki.. ono kowe..
               C
sing gelem ngancani..

    F                    G
sak bendino kelingan esemmu..
   F                G
ra iso ilang soko pikiranku..

Reff :
          C      F    Dm     G
 tresnoku neng kowe.. poll kae..
    Em        Am       Dm G
 ra ono sing iso misahake..
          C      F    Dm     G
 sayangku neng kowe.. poll kae..
   Em            Am          Dm
 cukup kowe sing tak perjuangke..
    G     C
 ra ono liyane..

  Am         Em
susahmu yo susahku
  F            C -G/B
senengmu senengku
  Am         Em
kowe pepujan ati
    F           G
sak lawase dadi siji..

Musik : F G Em Am Dm..G..

    F                    G
sak bendino kelingan esemmu..
   F                G
ra iso ilang soko pikiranku..

Reff :
          C      F    Dm     G
 tresnoku neng kowe.. poll kae..
    Em        Am       Dm G
 ra ono sing iso misahake..
          C      F    Dm     G
 sayangku neng kowe.. poll kae..
   Em            Am          Dm
 cukup kowe sing tak perjuangke..
    G     C   (A)
 ra ono liyane.. haa.. o

Tab. (A) : A-Bm-C Bm-C-D C-D-Em A

(Overtune)
          D      G    Em     A
 tresnoku neng kowe.. poll kae..
    F#m       Bm       Em A
 ra ono sing iso misahake..
          D      G    Em     A
 sayangku neng kowe.. poll kae..
   F#m           Bm          Em
 cukup kowe sing tak perjuangke..
    A     D     G   A     D..
 ra ono liyane.. ra ono liyane..
Facebook
Twitter

Chord GildCoustic - SENENG


Lihat semua :
  • Chord GildCoustic
  •