Kunci Gitar Christian SY - Milih Liyane Chord Dasar

Transpose:
Intro : C G Am G F..G..

        C      G           Am
ra nyongko.. bakal koyo ngene..
  G          F    G
kowe milih liyane..
    C       G            Am
opo kowe.. ora ngrumangsani..
  G             F
kowe sing tak gemateni..
        Dm      G
malah nglarani ati..

  F                      G
rino nganti wengi aku merjuangke kowe
     F                        G
sing tak karep iso langgeng selawase..

Reff :
      C              G         Am
 jare mung siji tapi malah ngapusi..
      G           F
 jare mung cukup aku..
        Dm           G
 tapi main ning mburiku..

     F            G           C
 opo kurangku nganti kowe ninggal aku..
       F          G          C
 wes cukup.. aku mbok gawe tatu..

Int. F G C..
     F G C..

        C      G           Am
ra nyongko.. bakal koyo ngene..
  G          F    G
kowe milih liyane..
    C       G            Am
opo kowe.. ora ngrumangsani..
  G             F
kowe sing tak gemateni..
        Dm      G
malah nglarani ati..

  F                      G
rino nganti wengi aku merjuangke kowe
     F                        G
sing tak karep iso langgeng selawase..

Reff :
      C              G         Am
 jare mung siji tapi malah ngapusi..
      G           F
 jare mung cukup aku..
        Dm           G
 tapi main ning mburiku..

     F            G           C
 opo kurangku nganti kowe ninggal aku..
       F          G          C  C-Bm
 wes cukup.. aku mbok gawe tatu..

Musik : Am..Em..F G C C-Bm
        Am..Em..F G C G..

Reff :
      C              G         Am
 jare mung siji tapi malah ngapusi..
      G           F
 jare mung cukup aku..
        Dm           G
 tapi main ning mburiku..

     F            G           C
 opo kurangku nganti kowe ninggal aku..
       F          G          C
 wes cukup.. aku mbok gawe tatu..
     F            G           C
 opo kurangku nganti kowe ninggal aku..
       F   G                         C
 wes cukup.. loroku wes.. kadung.. jeru..
Facebook
Twitter

Chord Christian SY - Milih Liyane


Lihat semua :
  • Chord Christian SY
  •