Kunci Gitar Aswin Win - TikTok Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 1

Intro : Am..Am..G..G..
        C G Am..G..Am..

Am
bojoku njaluk hape
         G
sing iso gawe tiktok-tiktokan..
G
gayane kok yo edan
      F               Am  E
gawe aku mumet ra karuan..

Am
saben dino berdandan
            G
nganggo klambi koyo la biduan..
G
rambut pun yo dipirang
            F               Am
mengkat mengkot koyo uwong edan..
     G                      Am
aduh ade.. kok sing bukan-bukan..

Musik : Am..Dm..G..Am..
        G..Am..G..Am..

Reff :
              Am
 saben dino kowe
       Am               G
 kerjaane kok yo hape wae..
            F
 ora iling aku
         F             Am
 lan anakmu butuh perhatian..

                   G
 facebook lan tiktokan
       G              Am
 iso gawe yo lupa daratan..

 Int. G..Am..G..Am..

              Am
 saben dino kowe
         Am              G
 mesam-mesem karo main hape..
              F
 atiku nelongso
         F             Am
 saben dino aku ngelus dodo..

              G
 jamane wes wedan
        G             Am
 bojoku mbok yo melu edan..
            G
 aduh-aduh ade
          G              Am
 mbok yo iling lah karo awakku..

Am
bojoku njaluk hape
         G
sing iso gawe tiktok-tiktokan..
G
gayane kok yo edan
      F               Am  E
gawe aku mumet ra karuan..

Am
saben dino berdandan
            G
nganggo klambi koyo la biduan..
G
rambut pun yo dipirang
            F              Am
mengkat mengkot koyo wong edan..
     G                      Am
aduh ade.. kok sing bukan-bukan..

Musik : Am..Dm..G..Am..
        G..Am..G..Am..

Reff :
              Am
 saben dino kowe
       Am               G
 kerjaane kok yo hape wae ..
            F
 ora iling aku
         F             Am
 lan anakmu butuh perhatian..

                   G
 facebook lan tiktokan
       G              Am
 iso gawe yo lupa daratan..

 Int. G..Am..G..Am..

              Am
 saben dino kowe
         Am              G
 mesam-mesem karo main hape..
              F
 atiku nelongso
         F             Am
 saben dino aku ngelus dodo..

              G
 jamane wes wedan
        G             Am
 bojoku mbok yo melu edan..
            G
 aduh-aduh ade
          G              Am
 mbok yo iling lah karo awakku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A#m..A#m..G#..G#..
        C# G# A#m..G#..A#m..

A#m
bojoku njaluk hape
         G#
sing iso gawe tiktok-tiktokan..
G#
gayane kok yo edan
      F#              A#m  F
gawe aku mumet ra karuan..

A#m
saben dino berdandan
            G#
nganggo klambi koyo la biduan..
G#
rambut pun yo dipirang
            F#              A#m
mengkat mengkot koyo uwong edan..
     G#                     A#m
aduh ade.. kok sing bukan-bukan..

Musik : A#m..D#m..G#..A#m..
        G#..A#m..G#..A#m..

Reff :
              A#m
 saben dino kowe
       A#m              G#
 kerjaane kok yo hape wae..
            F#
 ora iling aku
         F#            A#m
 lan anakmu butuh perhatian..

                   G#
 facebook lan tiktokan
       G#             A#m
 iso gawe yo lupa daratan..

 Int. G#..A#m..G#..A#m..

              A#m
 saben dino kowe
         A#m             G#
 mesam-mesem karo main hape..
              F#
 atiku nelongso
         F#            A#m
 saben dino aku ngelus dodo..

              G#
 jamane wes wedan
        G#            A#m
 bojoku mbok yo melu edan..
            G#
 aduh-aduh ade
          G#             A#m
 mbok yo iling lah karo awakku..

A#m
bojoku njaluk hape
         G#
sing iso gawe tiktok-tiktokan..
G#
gayane kok yo edan
      F#              A#m  F
gawe aku mumet ra karuan..

A#m
saben dino berdandan
            G#
nganggo klambi koyo la biduan..
G#
rambut pun yo dipirang
            F#             A#m
mengkat mengkot koyo wong edan..
     G#                     A#m
aduh ade.. kok sing bukan-bukan..

Musik : A#m..D#m..G#..A#m..
        G#..A#m..G#..A#m..

Reff :
              A#m
 saben dino kowe
       A#m              G#
 kerjaane kok yo hape wae ..
            F#
 ora iling aku
         F#            A#m
 lan anakmu butuh perhatian..

                   G#
 facebook lan tiktokan
       G#             A#m
 iso gawe yo lupa daratan..

 Int. G#..A#m..G#..A#m..

              A#m
 saben dino kowe
         A#m             G#
 mesam-mesem karo main hape..
              F#
 atiku nelongso
         F#            A#m
 saben dino aku ngelus dodo..

              G#
 jamane wes wedan
        G#            A#m
 bojoku mbok yo melu edan..
            G#
 aduh-aduh ade
          G#             A#m
 mbok yo iling lah karo awakku..
Facebook
Twitter

Chord Aswin Win - TikTok

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Aswin Win
  •