Kunci Gitar Strada Ft. Laras Vivi - Ajur Ajuran Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C Fm C Fm
        Am G F G C-C G

    C             Fm       C
aku sing tau mbok gawe kelaran
      F          G             C
mergo atiku sing mbok nggo dolanan
    F          G
wes tiwas ngeboti..
       Em           Am
kowe malah ngumbar ati..
        Dm
janjimu sing tok blenjani
         G         C
tresnomu nglarani ati..

     C        Fm        C
dudu maksudku nglarani ati..
        F               G        C
cen wes takdire dewe ra iso dadi siji..
  F         G
dudu.. karepku..
         Em           Am
aku mung manut wong tuaku..
     Dm                   G
tak arep kowe lilo aku ra iso..
            C
neruske cerito..

Am                   Em
 ora nyongko kowe nyepelekke..
F                G
 kepekso nrimo kahanane..

Reff :
         F
 nek akhire ngliyo
          G          Em
 ngopo mbiyen kowe teko..
 Am     Dm           G
  wis cubo tak ikhlaske
       C           C7     
 anane mung soyo loro..

        F             G
 pangapuro.. aku mung pingin urip
 Em       Am
 luwih mulyo..
        Dm            G
 mugo bahagio.. karo uwong liyo
                C
 sing luwih iso nompo..

Musik : F Fm C..
        F Fm G..

    C         Fm       C
wis takdire.. kudu pisahan..
    F                  G       C
aku wis ikhlas senajan ajur ajuran..
  F              G
loro sing mbok gawe..
      Em           Am
ora bakal tak lalekke..
       Dm      G           C
mugo bahagio karo sing liyane..

Am                   Em
 ora nyongko kowe nyepelekke..
F                G
 kepekso nrimo kahanane..

Reff :
         F
 nek akhire ngliyo
          G          Em
 ngopo mbiyen kowe teko..
 Am     Dm           G
  wis cubo tak ikhlaske
       C           C7     
 anane mung soyo loro..

        F             G
 pangapuro.. aku mung pingin urip
 Em       Am
 luwih mulyo..
        Dm            G
 mugo bahagio.. karo uwong liyo
                C
 sing luwih iso nompo..
        Dm            G
 mugo bahagio.. karo uwong liyo
                F    Fm     C
 sing luwih iso nompo.. hu uhu uu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Gm D Gm
        Bm A G A D-D A

    D             Gm       D
aku sing tau mbok gawe kelaran
      G          A             D
mergo atiku sing mbok nggo dolanan
    G          A
wes tiwas ngeboti..
       F#m          Bm
kowe malah ngumbar ati..
        Em
janjimu sing tok blenjani
         A         D
tresnomu nglarani ati..

     D        Gm        D
dudu maksudku nglarani ati..
        G               A        D
cen wes takdire dewe ra iso dadi siji..
  G         A
dudu.. karepku..
         F#m          Bm
aku mung manut wong tuaku..
     Em                   A
tak arep kowe lilo aku ra iso..
            D
neruske cerito..

Bm                   F#m
 ora nyongko kowe nyepelekke..
G                A
 kepekso nrimo kahanane..

Reff :
         G
 nek akhire ngliyo
          A          F#m
 ngopo mbiyen kowe teko..
 Bm     Em           A
  wis cubo tak ikhlaske
       D           D7     
 anane mung soyo loro..

        G             A
 pangapuro.. aku mung pingin urip
 F#m      Bm
 luwih mulyo..
        Em            A
 mugo bahagio.. karo uwong liyo
                D
 sing luwih iso nompo..

Musik : G Gm D..
        G Gm A..

    D         Gm       D
wis takdire.. kudu pisahan..
    G                  A       D
aku wis ikhlas senajan ajur ajuran..
  G              A
loro sing mbok gawe..
      F#m          Bm
ora bakal tak lalekke..
       Em      A           D
mugo bahagio karo sing liyane..

Bm                   F#m
 ora nyongko kowe nyepelekke..
G                A
 kepekso nrimo kahanane..

Reff :
         G
 nek akhire ngliyo
          A          F#m
 ngopo mbiyen kowe teko..
 Bm     Em           A
  wis cubo tak ikhlaske
       D           D7     
 anane mung soyo loro..

        G             A
 pangapuro.. aku mung pingin urip
 F#m      Bm
 luwih mulyo..
        Em            A
 mugo bahagio.. karo uwong liyo
                D
 sing luwih iso nompo..
        Em            A
 mugo bahagio.. karo uwong liyo
                G    Gm     D
 sing luwih iso nompo.. hu uhu uu..
Facebook
Twitter

Chord Strada Ft. Laras Vivi - Ajur Ajuran

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Laras Vivi
  • Chord Strada
  •