Kunci Gitar Yogi RPH - Klaten Jogja Solo Chord Dasar

Transpose:
Capo fret 4

Intro :    G..      G..
        klaten.. klaten..
        G C D G
        G C D G

  G
pedan rame wayah pasar wage..
  G                D
kelingan jaman ketemu kowe..
  G
pabrik gulo neng gondang winangun..
   C                     G
ra sengojo kenalan neng alun-alun..

  G
jogonalan ngalor kebonarum..
 G               C
atiku deg-degan ora umum..
C                G
stadion ngidul pasar sore..
  D                   G
penginku saben dino ketemu kowe..

  G
bayat wedi ngulon gantiwarno..
  G               D
soyo suwi aku ngroso tresno..
  D
rowo jimbung kemalang prambanan..
    C                         G
tak tembung timbang kedisikan garangan..

  G
karangdowo tekan polanharjo..
 G                C
aku pamit lungo golek kerjo..
  C                     G
ceper delanggu manisrenggo ngawen..
  D                         G
golek sangu sesuk dinggo manten..

            G..              G..
ning alun-alun.. ning alun-alun..
            G..              G..
ning alun-alun.. ning alun-alun..

Reff :
    G         C
 klaten boyolali..
         D               G
 biyen kenal saiki wis lali..
    Em         Am
 klaten sukoharjo..
           C              D
 biyen tresno saiki wis bedo..

    G           C
 klaten jogja solo..
       D                G
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    Em           Am
 klaten gunung kidul..
       D                 G
 atiku mbok gawe modal-madul..

Musik : G C D G
        G C D G

      Em       Bm
wonosari kalikotes..
        C                G
kok rasane ono sing ra beres..
       Em           Bm
karanganom trucuk cawas..
      C             D
aku kangen ra tau digagas..

    Em         Bm
jatinom cokrotulung..
       C                G
soyo dino soyo tambah bingung..
    Em             Bm
juwiring karangnongko..
        C                   D
jebul kowe nyanding ro wong liyo..

Reff :
    G         C
 klaten boyolali..
         D               G
 biyen kenal saiki wis lali..
    Em         Am
 klaten sukoharjo..
           C              D
 biyen tresno saiki wis bedo..

    G           C
 klaten jogja solo..
       D                G
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    Em           Am
 klaten gunung kidul..
       D                 G
 atiku mbok gawe modal-madul..
    Em           Am
 klaten gunung kidul..
       D                G  G-G-G-G
 atiku malah mbok gawe ajur..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro :    B..      B..
        klaten.. klaten..
        B E F# B
        B E F# B

  B
pedan rame wayah pasar wage..
  B                F#
kelingan jaman ketemu kowe..
  B
pabrik gulo neng gondang winangun..
   E                     B
ra sengojo kenalan neng alun-alun..

  B
jogonalan ngalor kebonarum..
 B               E
atiku deg-degan ora umum..
E                B
stadion ngidul pasar sore..
  F#                  B
penginku saben dino ketemu kowe..

  B
bayat wedi ngulon gantiwarno..
  B               F#
soyo suwi aku ngroso tresno..
  F#
rowo jimbung kemalang prambanan..
    E                         B
tak tembung timbang kedisikan garangan..

  B
karangdowo tekan polanharjo..
 B                E
aku pamit lungo golek kerjo..
  E                     B
ceper delanggu manisrenggo ngawen..
  F#                        B
golek sangu sesuk dinggo manten..

            B..              B..
ning alun-alun.. ning alun-alun..
            B..              B..
ning alun-alun.. ning alun-alun..

Reff :
    B         E
 klaten boyolali..
         F#              B
 biyen kenal saiki wis lali..
    G#m        C#m
 klaten sukoharjo..
           E              F#
 biyen tresno saiki wis bedo..

    B           E
 klaten jogja solo..
       F#               B
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    G#m          C#m
 klaten gunung kidul..
       F#                B
 atiku mbok gawe modal-madul..

Musik : B E F# B
        B E F# B

      G#m      D#m
wonosari kalikotes..
        E                B
kok rasane ono sing ra beres..
       G#m          D#m
karanganom trucuk cawas..
      E             F#
aku kangen ra tau digagas..

    G#m        D#m
jatinom cokrotulung..
       E                B
soyo dino soyo tambah bingung..
    G#m            D#m
juwiring karangnongko..
        E                   F#
jebul kowe nyanding ro wong liyo..

Reff :
    B         E
 klaten boyolali..
         F#              B
 biyen kenal saiki wis lali..
    G#m        C#m
 klaten sukoharjo..
           E              F#
 biyen tresno saiki wis bedo..

    B           E
 klaten jogja solo..
       F#               B
 dadi uwong ojo koyo ngono..
    G#m          C#m
 klaten gunung kidul..
       F#                B
 atiku mbok gawe modal-madul..
    G#m          C#m
 klaten gunung kidul..
       F#               B  B-B-B-B
 atiku malah mbok gawe ajur..
Facebook
Twitter

Chord Yogi RPH - Klaten Jogja Solo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Yogi RPH
  •