Kunci Gitar Vita Alvia - Siji Nenuwunku

Transpose:
Capo ♪ fret 2

  C      G         Am
kapan.. aku ketemu kowe..
      F            C      G
katresnanku.. sing adoh parane..
      E
bengi tak impi-impi..
     Am
awan tansah ngatoni..
      F                     G
aku pengen.. ndang ketemu kowe..

  C        G      Am
kapan.. Gusti marengake..
         F          C        G
tresnamu tresnaku dadi lan jodone..
     E
mung siji nenuwunku..
     Am
biso karo sliramu..
     F        G          C
urip bareng bebrayan sak lawase..

Reff :
 C                   Em
 sabar mas.. sing percoyo..
  F                         G
 atiku ra bakal nggo wong liyo..
 C                 Em
 sabar mas.. bantu dungo..
    F           G        C
 go mugo.. ra suwe aku teko..

Musik : F G Am..
        F G Am..

  C        G      Am
kapan.. Gusti marengake..
         F          C        G
tresnamu tresnaku dadi lan jodone..
     E
mung siji nenuwunku..
     Am
biso karo sliramu..
     F        G          C
urip bareng bebrayan sak lawase..

Reff :
 C                   Em
 sabar mas.. sing percoyo..
  F                         G
 atiku ra bakal nggo wong liyo..
 C                 Em
 sabar mas.. bantu dungo..
    F           G        C
 go mugo.. ra suwe aku teko..
      F         G      C
 go mugo.. ra suwe aku teko..

Outro : F G Am..
        F G Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

  D      A         Bm
kapan.. aku ketemu kowe..
      G            D      A
katresnanku.. sing adoh parane..
      F#
bengi tak impi-impi..
     Bm
awan tansah ngatoni..
      G                     A
aku pengen.. ndang ketemu kowe..

  D        A      Bm
kapan.. Gusti marengake..
         G          D        A
tresnamu tresnaku dadi lan jodone..
     F#
mung siji nenuwunku..
     Bm
biso karo sliramu..
     G        A          D
urip bareng bebrayan sak lawase..

Reff :
 D                   F#m
 sabar mas.. sing percoyo..
  G                         A
 atiku ra bakal nggo wong liyo..
 D                 F#m
 sabar mas.. bantu dungo..
    G           A        D
 go mugo.. ra suwe aku teko..

Musik : G A Bm..
        G A Bm..

  D        A      Bm
kapan.. Gusti marengake..
         G          D        A
tresnamu tresnaku dadi lan jodone..
     F#
mung siji nenuwunku..
     Bm
biso karo sliramu..
     G        A          D
urip bareng bebrayan sak lawase..

Reff :
 D                   F#m
 sabar mas.. sing percoyo..
  G                         A
 atiku ra bakal nggo wong liyo..
 D                 F#m
 sabar mas.. bantu dungo..
    G           A        D
 go mugo.. ra suwe aku teko..
      G         A      D
 go mugo.. ra suwe aku teko..

Outro : G A Bm..
        G A Bm..
Facebook
Twitter

Chord Vita Alvia - Siji Nenuwunku


Lihat semua :
  • Chord Vita Alvia
  •