Kunci Gitar Delva Irawan - Bakoh

Transpose:
Intro : G D Em Bm
        C..Cm..D..

        G     D/F#      Em
bingung atiku.. bungah opo susah..
          Am             D
nggrundel ning ati.. ora tak roso..
      G     D/F#        Em
tulus atiku.. bakal tak perjuangne..
    Am              D
masio kowe.. mbagi ati ning liyane..
     C      D       G
nglampahi.. takdire Gusti..

Reff :
 D
  tak pendem ning ati..
 G
  kapan kowe ngerti..
 C       D          G
  bakoh atiku nompo loro..
 C        D           Bm     Em
  modal bakoh.. kabeh tak terjang..
        Am   D               G
 demi kowe.. wong sing tak.. sayang..

Musik : C D Bm Em
        Am..D..C..Bm E
        Am..D..

        G     D/F#      Em
bingung atiku.. bungah opo susah..
          Am             D
nggrundel ning ati.. ora tak roso..
      G     D/F#        Em
tulus atiku.. bakal tak perjuangne..
    Am              D
masio kowe.. mbagi ati ning liyane..
     C      D       G
nglampahi.. takdire Gusti..

Reff :
 D
  tak pendem ning ati..
 G
  kapan kowe ngerti..
 C       D          G
  bakoh atiku nompo loro..
 C        D           Bm     Em
  modal bakoh.. kabeh tak terjang..
        Am   D               G
 demi kowe.. wong sing tak.. sayang..

 D
  tak pendem ning ati..
 G
  kapan kowe ngerti..
 C       D          G
  bakoh atiku nompo loro..
 C        D           Bm     Em
  modal bakoh.. kabeh tak terjang..
        Am   D               G
 demi kowe.. wong sing tak.. sayang..
      Am     D
 demi kowe.. wong sing tak..
 G     D G D G
 sayang..
Facebook
Twitter

Chord Delva Irawan - Bakoh

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Delva Irawan
  •