Kunci Gitar Vallen Novva - Aku Tresno Sliramu

Transpose:
Intro : C Em F Fm G..

           C
rino wengi kelingan..
            Em
tak lali ra bisa ilang..
           F
manis esem guyumu..
             G
gawe bingung pikirku..

          C
opo ngene rasane..
         -Dm      Em
wong kang nandang kasmaran..
          F       F-Em
turu ra biso taneg..
D             G  
 ra mangan kroso wareg..

Reff :
   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C       -Bm
 ngertenono.. aku tresno sliramu..

Musik : Am..Em..F G C..

          C
opo ngene rasane..
            -Dm  Em
wong kang nandang kasmaran..
          F       F-Em
turu ra biso taneg..
D             G        E
 ra mangan kroso wareg..

Reff :
   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C      -G
 ngertenono.. aku tresno sliramu..

Musik : F..Em..Dm G C..
        F..Em..Dm G E..

Reff :
   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C       E
 ngertenono.. aku tresno sliramu..

   Am                 Em
 kowe.. sing ono ning atiku..
        F      G       C      E
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Am                     Em
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         F   G           C
 ngertenono.. aku tresno sliramu..
 Fm             C
  aku tresno sliramu..
 Fm                 C F C
  aku tresno sli..ramu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb Dm D# D#m F..

           Bb
rino wengi kelingan..
            Dm
tak lali ra bisa ilang..
           D#
manis esem guyumu..
             F
gawe bingung pikirku..

          Bb
opo ngene rasane..
         -Cm      Dm
wong kang nandang kasmaran..
          D#      D#-Dm
turu ra biso taneg..
C             F 
 ra mangan kroso wareg..

Reff :
   Gm                 Dm
 kowe.. sing ono ning atiku..
        D#     F       Bb     D
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Gm                     Dm
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         D#  F           Bb      -Am
 ngertenono.. aku tresno sliramu..

Musik : Gm..Dm..D# F Bb..

          Bb
opo ngene rasane..
            -Cm   Dm
wong kang nandang kasmaran..
          D#      D#-Dm
turu ra biso taneg..
C             F        D
 ra mangan kroso wareg..

Reff :
   Gm                 Dm
 kowe.. sing ono ning atiku..
        D#     F       Bb     D
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Gm                     Dm
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         D#  F           Bb      F
 ngertenono.. aku tresno sliramu..

Musik : D#..Dm..Cm F Bb..
        D#..Dm..Cm F D..

Reff :
   Gm                 Dm
 kowe.. sing ono ning atiku..
        D#     F       Bb     D
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Gm                     Dm
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         D#  F           Bb      D
 ngertenono.. aku tresno sliramu..

   Gm                 Dm
 kowe.. sing ono ning atiku..
        D#     F       Bb     D
 opo kroso.. gedhene kangenku..
   Gm                     Dm
 kowe.. sing manggon ning batinku..
         D#  F           Bb
 ngertenono.. aku tresno sliramu..
 D#m            Bb
  aku tresno sliramu..
 D#m                Bb D# Bb
  aku tresno sli..ramu..
Facebook
Twitter

Chord Vallen Novva - Aku Tresno Sliramu


Lihat semua :
  • Chord Vallen Novva
  •