Kunci Gitar Stefani Tan - Ojo Lungo

Transpose:
Stefani Tan - Ojo Lungo ✓ Chord

Capo di fret 2 Intro : C Am Dm G Em Am Dm G.. C pingin nesu.. Am Dm tapi tresnoku luwih jeru.. E Am timbang roso jengkel ning atiku.. Dm F G kowe salah.. tapi aku sing ngalah C ojo lungo.. Am Dm aku ikhlas nyuwun ngapuro.. E Am nadyan ati iki keloro-loro.. Dm tak kuatke.. F G C C7 asal kowe tetep ono ning kene.. Dm lintang wengi sing tak sambati.. G Em seksi dongaku saben wengi.. Am Dm namung kowe sing tak kangeni.. G C C7 selawase ono ning ati.. Dm G roso tresno sing uwis tak tandur.. Em Am tetep tukul ra biso luntur.. Dm G angel turu ra iso merem.. C nandang kangen.. E Am wong urip ono kurange.. aku ihklas nompo kowe Dm Fm G opo anane.. opo anane.. Reff : C pingin nesu.. Am Dm tapi tresnoku luwih jeru.. E Am timbang roso jengkel ning atiku.. Dm F G kowe salah.. tapi aku sing ngalah C ojo lungo.. Am Dm aku ikhlas nyuwun ngapuro.. E Am nadyan ati iki keloro-loro.. Dm tak kuatke.. F G (F) asal kowe tetep ono ning kene.. Musik : F..Em..Dm G C.. E Am wong urip ono kurange.. aku ihklas nompo kowe Dm Fm G opo anane.. opo anane.. Reff : C pingin nesu.. Am Dm tapi tresnoku luwih jeru.. E Am timbang roso jengkel ning atiku.. Dm F G kowe salah.. tapi aku sing ngalah C ojo lungo.. Am Dm aku ikhlas nyuwun ngapuro.. E Am nadyan ati iki keloro-loro.. Dm tak kuatke.. F G C Am asal kowe tetep ono ning kene.. Dm tak kuatke.. F G C asal kowe tetep ono ning kene.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D Bm Em A F#m Bm Em A.. D pingin nesu.. Bm Em tapi tresnoku luwih jeru.. F# Bm timbang roso jengkel ning atiku.. Em G A kowe salah.. tapi aku sing ngalah D ojo lungo.. Bm Em aku ikhlas nyuwun ngapuro.. F# Bm nadyan ati iki keloro-loro.. Em tak kuatke.. G A D D7 asal kowe tetep ono ning kene.. Em lintang wengi sing tak sambati.. A F#m seksi dongaku saben wengi.. Bm Em namung kowe sing tak kangeni.. A D D7 selawase ono ning ati.. Em A roso tresno sing uwis tak tandur.. F#m Bm tetep tukul ra biso luntur.. Em A angel turu ra iso merem.. D nandang kangen.. F# Bm wong urip ono kurange.. aku ihklas nompo kowe Em Gm A opo anane.. opo anane.. Reff : D pingin nesu.. Bm Em tapi tresnoku luwih jeru.. F# Bm timbang roso jengkel ning atiku.. Em G A kowe salah.. tapi aku sing ngalah D ojo lungo.. Bm Em aku ikhlas nyuwun ngapuro.. F# Bm nadyan ati iki keloro-loro.. Em tak kuatke.. G A (G) asal kowe tetep ono ning kene.. Musik : G..F#m..Em A D.. F# Bm wong urip ono kurange.. aku ihklas nompo kowe Em Gm A opo anane.. opo anane.. Reff : D pingin nesu.. Bm Em tapi tresnoku luwih jeru.. F# Bm timbang roso jengkel ning atiku.. Em G A kowe salah.. tapi aku sing ngalah D ojo lungo.. Bm Em aku ikhlas nyuwun ngapuro.. F# Bm nadyan ati iki keloro-loro.. Em tak kuatke.. G A D Bm asal kowe tetep ono ning kene.. Em tak kuatke.. G A D asal kowe tetep ono ning kene..
Facebook
Twitter

Chord Stefani Tan - Ojo Lungo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Stefani Tan
  •