Kunci Gitar Sasya Arkhisna - Mergo Kalah Bondo

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : C..Fm..C..Fm..G..
        F G C..
        F G Em Am Dm..F..

 C       F
opo aku iki..
       Em             G
ora pantes mbok tresnani..
      F          G          C
mergo kahanan ku sing koyo iki..
    F          G
uripku koyo ngene..
     Em         Am
nasibku koyo ngene..
         Dm        D          G
jelas ra podo koyo sing mok karepke..

Int. F G

 C        F
opo aku salah..
         Em          G
yen mencoba tuk mengalah..
      F       G         C
san selalu mencoba bertahan..
        F        G
nanging tekan saiki..
       Em          Am
kowe tetep ora ngerti..
         Dm             F         G
nglarani ati tego nggrantas tali janji..

      F            G
wes cukup tak lelekno..
       Em           Am
rosoku sing koyo ngene..
       Dm         F        G  G-F-Em G
tak ubero amung gawe ati loro..

Reff :
 F                Dm
  pancen kowe ra iso..
 G                    Em
  nrimo aku nganggo roso tresno..
 Am                 Dm
  aku yo mung biso opo..
 G                      C  Gm C
  mundur mergo kalah bondo..

 F                    Dm
  aku wes ra kurang kurang..
 G                        Em
  nguber kowe sing paling tak sayang..
 Am       -A       Dm
  aku mung iso dedungo..
 G                   C
  Gusti paringi ku legowo..

Musik : F..Dm..G..-E/G#
        Am Em F..Em..G..
        Em..Am..Dm G C..

 C        F
opo aku salah..
         Em          G
yen mencoba tuk mengalah..
      F       G         C
san selalu mencoba bertahan..
        F        G
nanging tekan saiki..
       Em          Am
kowe tetep ora ngerti..
         Dm             F           G
nglarani ati tego nggrantas tali janji..

      F            G
wes cukup tak lelekno..
       Em           Am
rosoku sing koyo ngene..
       Dm         F        G
tak ubero amung gawe ati loro..

Reff :
 F                Dm
  pancen kowe ra iso..
 G                    Em
  nrimo aku nganggo roso tresno..
 Am                 Dm
  aku yo mung biso opo..
 G                      C  Gm C
  mundur mergo kalah bondo..

 F                    Dm
  aku wes ra kurang kurang..
 G                        Em
  nguber kowe sing paling tak sayang..
 Am       -A       Dm
  aku mung iso dedungo..
 G                   C
  Gusti paringi ku legowo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..G#m..D#..G#m..Bb..
        G# Bb D#..
        G# Bb Gm Cm Fm..G#..

 D#      G#
opo aku iki..
       Gm             Bb
ora pantes mbok tresnani..
      G#         Bb         D#
mergo kahanan ku sing koyo iki..
    G#         Bb
uripku koyo ngene..
     Gm         Cm
nasibku koyo ngene..
         Fm        F          Bb
jelas ra podo koyo sing mok karepke..

Int. G# Bb

 D#       G#
opo aku salah..
         Gm          Bb
yen mencoba tuk mengalah..
      G#      Bb        D#
san selalu mencoba bertahan..
        G#       Bb
nanging tekan saiki..
       Gm          Cm
kowe tetep ora ngerti..
         Fm             G#        Bb
nglarani ati tego nggrantas tali janji..

      G#           Bb
wes cukup tak lelekno..
       Gm           Cm
rosoku sing koyo ngene..
       Fm         G#       Bb  Bb-G#-Gm Bb
tak ubero amung gawe ati loro..

Reff :
 G#               Fm
  pancen kowe ra iso..
 Bb                   Gm
  nrimo aku nganggo roso tresno..
 Cm                 Fm
  aku yo mung biso opo..
 Bb                     D#  Bbm D#
  mundur mergo kalah bondo..

 G#                   Fm
  aku wes ra kurang kurang..
 Bb                       Gm
  nguber kowe sing paling tak sayang..
 Cm       -C       Fm
  aku mung iso dedungo..
 Bb                  D#
  Gusti paringi ku legowo..

Musik : G#..Fm..Bb..-G/B
        Cm Gm G#..Gm..Bb..
        Gm..Cm..Fm Bb D#..

 D#       G#
opo aku salah..
         Gm          Bb
yen mencoba tuk mengalah..
      G#      Bb        D#
san selalu mencoba bertahan..
        G#       Bb
nanging tekan saiki..
       Gm          Cm
kowe tetep ora ngerti..
         Fm             G#          Bb
nglarani ati tego nggrantas tali janji..

      G#           Bb
wes cukup tak lelekno..
       Gm           Cm
rosoku sing koyo ngene..
       Fm         G#       Bb
tak ubero amung gawe ati loro..

Reff :
 G#               Fm
  pancen kowe ra iso..
 Bb                   Gm
  nrimo aku nganggo roso tresno..
 Cm                 Fm
  aku yo mung biso opo..
 Bb                     D#  Bbm D#
  mundur mergo kalah bondo..

 G#                   Fm
  aku wes ra kurang kurang..
 Bb                       Gm
  nguber kowe sing paling tak sayang..
 Cm       -C       Fm
  aku mung iso dedungo..
 Bb                  D#
  Gusti paringi ku legowo..
Facebook
Twitter

Chord Sasya Arkhisna - Mergo Kalah Bondo


Lihat semua :
  • Chord Sasya Arkhisna
  •