Kunci Gitar Pinky Amalia - Telat Kondo

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Am G F Am
        Am..G..Am..F G
        Am..G..Am G Am

          Am
mung kari angenan..
            G
wong sing biyen kondo tresno
      F      E             Am  F-E
saiki wis.. ono sing ngrumati..

       Am
getun ono ning mburi
       G
soyo suwe tak rasakne
        F          Am E
malah soyo.. loro ati..

        Am          G
mergo kabeh wis kebacut..
       G        E          Am
ra ono gunane.. yen di getuni..
Am-G Am          G
mergo sing tak gonto..
      G      E             Am 
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Am G F#m
     Am m-F-G-Am..G-Am

Reff :
         G
 pancen telat..
             F          Am
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Am-G-F-E-F-G
     Am-G-F-Am-Am
          G           F          Am
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          G
 pancen salah..
        F        Am
 tak akoni iki kabeh salahku
         G
 ra guno yen..
         F          Am
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        F
 telat aku nompo tresnamu
             G      m         Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

Musik : Am..G..Dm..F G
        Am..G..Dm..F G
        E..F-E

       Am
getun ono ning mburi
       G
soyo suwe tak rasakne
        F          Am  E
malah soyo.. loro ati..

        Am          G
mergo kabeh wis kebacut..
       G        E          Am
ra ono gunane.. yen di getuni..
Am-G  Am          G
mergo sing tak gonto..
      G      E            (Am)
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Am G F#m
     Am m-F-G-Am..G-Am

Reff :
         G
 pancen telat..
             F          Am
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Am-G-F-E-F-G
     Am-G-F-Am-Am
          G           F          Am
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          G
 pancen salah..
        F        Am
 tak akoni iki kabeh salahku..
         G
 ra guno yen..
         F          Am
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        F
 telat aku nompo tresnamu
             G      m         Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

         G
 pancen telat..
             F          Am
 gonku nglanggati tresnamu..
          G           F          Am
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          G
 pancen salah..
        F        Am
 tak akoni iki kabeh salahku
         G
 ra guno yen..
         F          Am
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        F
 telat aku nompo tresnamu
             G      m         Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..
        F
 telat aku nompo tresnamu
             G      m         Am
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm A G Bm
        Bm..A..Bm..G A
        Bm..A..Bm A Bm

          Bm
mung kari angenan..
            A
wong sing biyen kondo tresno
      G      F#            Bm  G-F#
saiki wis.. ono sing ngrumati..

       Bm
getun ono ning mburi
       A
soyo suwe tak rasakne
        G          Bm  F#
malah soyo.. loro ati..

        Bm          A
mergo kabeh wis kebacut..
       A        F#         Bm
ra ono gunane.. yen di getuni..
Bm-A  Bm          A
mergo sing tak gonto..
      A      F#           (Bm)
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Bm A G#m
     Bm F#m-G-A-Bm..A-Bm

Reff :
         A
 pancen telat..
             G          Bm
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Bm-A-G-F#-G-A
     Bm-A-G-Bm-Bm
          A           G          Bm
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          A
 pancen salah..
        G        Bm
 tak akoni iki kabeh salahku
         A
 ra guno yen..
         G          Bm
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        G
 telat aku nompo tresnamu
             A      F#m        Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

Musik : Bm..A..Em..G A
        Bm..A..Em..G A
        F#..G-F#

       Bm
getun ono ning mburi
       A
soyo suwe tak rasakne
        G          Bm  F#
malah soyo.. loro ati..

        Bm          A
mergo kabeh wis kebacut..
       A        F#         Bm
ra ono gunane.. yen di getuni..
Bm-A  Bm          A
mergo sing tak gonto..
      A      F#           (Bm)
saiki wis.. ono sing ngrumati..

Int. Bm A G#m
     Bm F#m-G-A-Bm..A-Bm

Reff :
         A
 pancen telat..
             G          Bm
 gonku nglanggati tresnamu..

Tab. Bm-A-G-F#-G-A
     Bm-A-G-Bm-Bm
          A           G          Bm
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          A
 pancen salah..
        G        Bm
 tak akoni iki kabeh salahku..
         A
 ra guno yen..
         G          Bm
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        G
 telat aku nompo tresnamu
             A      F#m        Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..

         A
 pancen telat..
             G          Bm
 gonku nglanggati tresnamu..
          A           G          Bm
 nganti kowe nesu lan ninggalke aku..

          A
 pancen salah..
        G        Bm
 tak akoni iki kabeh salahku
         A
 ra guno yen..
         G          Bm
 tak getuni mergo kabeh wis terjadi.. 

        G
 telat aku nompo tresnamu
             A      F#m        Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..
        G
 telat aku nompo tresnamu
             A      F#m        Bm
 telat nglanggati.. roso tresnamu..
Facebook
Twitter

Chord Pinky Amalia - Telat Kondo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Pinky Amalia
  •