Kunci Gitar Neng Pepey - Lain Sasaha

Transpose:
Intro : C..

F                 G
geus lila urang babarengan..
     Em               Am
geus lila urang urang nungguan..
  Dm        G
tapi maneh ukur nganggap..
 C            C7
urang hanya teman..

 F           G
ayeuna maneh mohokeun..
 Em          Am
ayeuna maneh ninggalkeun..
 Dm               G        C
urang sadar urang lain sasaha..

C
ka..mamana..
Dm            G                C
 urang nu selalu.. antar jemputna..
C
ti..ap pangabutuhna..
Dm             G               C
 bahkan urang anu.. selalu merena..

Dm                    Am     G
nyatana akhirna nyeri nu karasa..
      C         G/B       Am
maneh bebeja nyaah ka si eta..
        Dm            G
urang kecewa.. karna urang..
             C
teu bisa kukumaha..

Reff :
 F                 G
 geus lila urang babarengan..
      Em               Am
 geus lila urang urang nungguan..
   Dm        G
 tapi maneh ukur nganggap..
  C            C7
 urang hanya teman..

  F           G
 ayeuna maneh mohokeun..
  Em          Am
 ayeuna maneh ninggalkeun..
  Dm               G        F Fm -G
 urang sadar urang lain sasaha..

C
ti..ap pangabutuhna..
Dm             G               C
 bahkan urang anu.. selalu merena..

Dm                    Am     G
nyatana akhirna nyeri nu karasa..
      C         G/B       Am
maneh bebeja nyaah ka si eta..
        Dm            G
urang kecewa.. karna urang..
             C
teu bisa kukumaha..

Reff :
 F                 G
 geus lila urang babarengan..
      Em               Am
 geus lila urang urang nungguan..
   Dm        G
 tapi maneh ukur nganggap..
  C            C7
 urang hanya teman..

  F           G
 ayeuna maneh mohokeun..
  Em          Am
 ayeuna maneh ninggalkeun..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..

 F                 G
 geus lila urang babarengan..
      Em               Am
 geus lila urang urang nungguan..
   Dm        G
 tapi maneh ukur nganggap..
  C            C7
 urang hanya teman..

  F           G
 ayeuna maneh mohokeun..
  Em      Am
 ayeuna maneh ninggalkeun..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..
  Dm               G        C
 urang sadar urang lain sasaha..
Facebook
Twitter

Chord Neng Pepey - Lain Sasaha

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Neng Pepey
  •