Kunci Gitar Jilta Ozora - Nyambangi Ati

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C F C F

      C         F          C
mergo wis ono kowe ning atiku..
-G/B    Am           D          G
 aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    F           G
senajan kerep dilarani..
   Em         Am
sampek arep nutup ati..
  Dm                   G
kowe.. teko nyambangi ati..

Reff :
         F        G           Em
 mergo kowe.. wis ngilangno perih..
      A        Dm
 kowe ngobati ati iki..
   G            C
 teko loro sing ra mari mari..

       F       G
 saiki akhire atiku wis..
   Em        A
 nemu sandarane..
        Dm      G    C
 ning dodomu atiku tenang..

Int. F C F..

      C         F          C
mergo wis ono kowe ning atiku..
       Am           D          G
aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    F           G
senajan kerep dilarani..
   Em         Am
sampek arep nutup ati..
  Dm                   G
kowe.. teko nyambangi ati..

Reff :
         F        G           Em
 mergo kowe.. wis ngilangno perih..
      A        Dm
 kowe ngobati ati iki..
   G            C
 teko loro sing ra mari mari..

       F       G
 saiki akhire atiku wis..
   Em        A
 nemu sandarane..
        Dm      G    C    G
 ning dodomu atiku tenang..

         F        G           Em
 mergo kowe.. wis ngilangno perih..
      A        Dm
 kowe ngobati ati iki..
   G            C
 teko loro sing ra mari mari..

       F       G
 saiki akhire atiku wis..
   Em        A
 nemu sandarane..
        F       G      C
 ning dodomu atiku.. tenang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G D G

      D         G          D
mergo wis ono kowe ning atiku..
-A/C#   Bm           E          A
 aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    G           A
senajan kerep dilarani..
   F#m        Bm
sampek arep nutup ati..
  Em                   A
kowe.. teko nyambangi ati..

Reff :
         G        A           F#m
 mergo kowe.. wis ngilangno perih..
      B        Em
 kowe ngobati ati iki..
   A            D
 teko loro sing ra mari mari..

       G       A
 saiki akhire atiku wis..
   F#m       B
 nemu sandarane..
        Em      A    D
 ning dodomu atiku tenang..

Int. G D G..

      D         G          D
mergo wis ono kowe ning atiku..
       Bm           E          A
aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    G           A
senajan kerep dilarani..
   F#m        Bm
sampek arep nutup ati..
  Em                   A
kowe.. teko nyambangi ati..

Reff :
         G        A           F#m
 mergo kowe.. wis ngilangno perih..
      B        Em
 kowe ngobati ati iki..
   A            D
 teko loro sing ra mari mari..

       G       A
 saiki akhire atiku wis..
   F#m       B
 nemu sandarane..
        Em      A    D    A
 ning dodomu atiku tenang..

         G        A           F#m
 mergo kowe.. wis ngilangno perih..
      B        Em
 kowe ngobati ati iki..
   A            D
 teko loro sing ra mari mari..

       G       A
 saiki akhire atiku wis..
   F#m       B
 nemu sandarane..
        G       A      D
 ning dodomu atiku.. tenang..
Facebook
Twitter

Chord Jilta Ozora - Nyambangi Ati


Lihat semua :
  • Chord Jilta Ozora
  •