Kunci Gitar Fahri Djaelani - Malioboro Chord Dasar

Transpose:
Intro : C G Am Em
        Dm G C..

 C              G
aku terkaku.. marang sliramu..
    Am                Em
esemmu.. ngluluhke atiku..
           F       C
sing wis tau.. kelangan..
          Dm            G
terpinggirkan.. mergo kahanan..

    C                 G
kenalan.. lanjut chatingan..
       Am                  Em
tak akoni aku wes mulai nyaman..
    F             Em Am
tekomu.. ning uripku..
        Dm   G           C  -Bm
tombo tatu.. ning masa lalu..

Am                            Em
ibarat ombak ning pinggir segoro..
     F                   G
watu karang sing kuat nompo..

Reff :
          C   G
 ning malioboro..
      Am          Em
 kuto sakyuto tresno..
         F      C
 lingguh sesandingan..
      Dm       G
 roso ati kasmaran

           C   G
 rangkulen awakku..
   Dm              Am -G
 tetep ning sandingku..
     F           Em  Am
 aku percoyo tresno iki..
   Dm         G         C
 seko ati ora mung ning lathi..

Musik : F..G..Am..Bm C
        F..G..Am..Bm C
        Dm..Bb..G..

    C                 G
kenalan.. lanjut chatingan..
       Am                  Em
tak akoni aku wes mulai nyaman..
    F             Em Am
tekomu.. ning uripku..
        Dm   G           C
tombo tatu.. ning masa lalu..

   Am                         Em
ibarat ombak ning pinggir segoro..
     F                   G
watu karang sing kuat nompo..

Reff :
          C   G
 ning malioboro..
      Am          Em
 kuto sakyuto tresno..
         F      C
 lingguh sesandingan..
      Dm       G
 roso ati kasmaran

           C   G
 rangkulen awakku..
   Dm              Am -G
 tetep ning sandingku..
     F           Em  Am
 aku percoyo tresno iki..
   Dm         G         C    Am
 seko ati ora mung ning lathi..
 Dm      G-G           Bb       Am
 tresno iki.. ora mung ning lathi..
 G#    G  C
 ha aaaa aa..
Facebook
Twitter

Chord Fahri Djaelani - Malioboro

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Fahri Djaelani
  •