Kunci Gitar Waras Always - Jalaran Restu

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C G

 C      G
isuk.. awan.. 
Am     Em
sore wengi..
F          C
saben kerjoku.. 
     Dm          G
kowe ning pikiranku..

   C       G
lehku.. ndungo..
  Am            Em
mugo langgeng tekan tuwo..
    F              C
nek mandek ning tengah dalan
     Dm         G
kowe ngejak bubaran..

Int. F G C E

    Am           Em
tak ikhlas ikhlaske
        F         C
kenanganku karo kowe..
     Dm           E
mergane.. wong tuomu..
          Am E
ora ngolehke..

Reff :
     Am     Em
 duh dik.. aku ngerti..
         F
 dudu maksudmu
             G         C  E
 ngrampungke hubungan iki..

  Am           Em
 aku.. nyadari awakku..
             F      
 derajat keluargaku
         G               C  E
 bedo ro kahanan keluargamu..

  Am     Em
 aku.. sadar aku..
              F
 pingine wong tuomu
       G         C
 mapan masa depanmu..

Musik : Am Em F C G -E
        Am Em F G..

    Am           Em
tak ikhlas ikhlaske
        F         C
kenanganku karo kowe..
     Dm           E
mergane.. wong tuomu..
          Am  E
ora ngolehke..

Reff :
     Am     Em
 duh dik.. aku ngerti..
         F
 dudu maksudmu
             G         C  E
 ngrampungke hubungan iki..

  Am           Em
 aku.. nyadari awakku..
             F      
 derajat keluargaku
         G               C  E
 bedo ro kahanan keluargamu..

  Am     Em
 aku.. sadar aku..
              F
 pingine wong tuomu
       G         C
 mapan masa depanmu..

   Dm         G
 mugo.. mergo kahanan iki..
        E                Am
 awak dewe iso luwih dikuatke..
                Dm
 senajan podo podo loro..
    G                    C
 mergo.. halangan wong tuo..
                Dm
 senajan podo podo loro..
    G                    F
 mergo.. halangan wong tuo..
 Fm                    C
 huu.. halangan wong tuo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
        Em A D A

 D      A
isuk.. awan.. 
Bm     F#m
sore wengi..
G          D
saben kerjoku.. 
     Em          A
kowe ning pikiranku..

   D       A
lehku.. ndungo..
  Bm            F#m
mugo langgeng tekan tuwo..
    G              D
nek mandek ning tengah dalan
     Em         A
kowe ngejak bubaran..

Int. G A D F#

    Bm           F#m
tak ikhlas ikhlaske
        G         D
kenanganku karo kowe..
     Em           F#
mergane.. wong tuomu..
          Bm  F#
ora ngolehke..

Reff :
     Bm     F#m
 duh dik.. aku ngerti..
         G
 dudu maksudmu
             A         D  F#
 ngrampungke hubungan iki..

  Bm           F#m
 aku.. nyadari awakku..
             G      
 derajat keluargaku
         A               D  F#
 bedo ro kahanan keluargamu..

  Bm     F#m
 aku.. sadar aku..
              G
 pingine wong tuomu
       A         D
 mapan masa depanmu..

Musik : Bm F#m G D A -F#
        Bm F#m G A..

    Bm           F#m
tak ikhlas ikhlaske
        G         D
kenanganku karo kowe..
     Em           F#
mergane.. wong tuomu..
          Bm  F#
ora ngolehke..

Reff :
     Bm     F#m
 duh dik.. aku ngerti..
         G
 dudu maksudmu
             A         D  F#
 ngrampungke hubungan iki..

  Bm           F#m
 aku.. nyadari awakku..
             G      
 derajat keluargaku
         A               D  F#
 bedo ro kahanan keluargamu..

  Bm     F#m
 aku.. sadar aku..
              G
 pingine wong tuomu
       A         D
 mapan masa depanmu..

   Em         A
 mugo.. mergo kahanan iki..
        F#               Bm
 awak dewe iso luwih dikuatke..
                Em
 senajan podo podo loro..
    A                    D
 mergo.. halangan wong tuo..
                Em
 senajan podo podo loro..
    A                    G
 mergo.. halangan wong tuo..
 Gm                    D
 huu.. halangan wong tuo..
Facebook
Twitter

Chord Waras Always - Jalaran Restu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Waras Always
  •