Kunci Gitar Shinta Arsinta - Rancangan Wesi

Transpose:
Intro : Dm..Em..F G C..G..

C                    F
matur suwun.. kanggo awakmu..
     G                      C
sing wes tau ono ning njero atiku..
    Dm
tresnamu sing gede..
           Em
sing wes tau mbok ucapke..
         F                    G
ora nyongko kene wis bedo dalane..

C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  G                          C
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F              G           C
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
         F
 wis tau berjuang..
                G
 tapi ra tau di pandang..
          C
 tep bertahan..
       G/B       Am
 masio kelaran-laran..
 A                 Dm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 G
 tresnaku ra sepele..
                     C
 malah sak penakmu dewe..

           F
 wis cukup semene wae..
          G
 pedhot teko kene..
               C
 aku wes ora kuat..
       G/B           Am
 yen koyo ngene dadine..
 A         Dm
 iki ngono ati..
                G
 dudu rancangan wesi..
                    C
 wes ra kuat mbok larani.

 Dm
 aku kudu sabar..
        Em
 mbukak ati sing jembar..
           F
 mergo tresno kui..
          G         C   G
 kabeh ra kudu nduweni..

Musik : Dm..Em..F G C..
        Dm..Em..F G C..G..

C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  G                          C
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F              G           C
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
         F
 wis tau berjuang..
                G
 tapi ra tau di pandang..
          C
 tep bertahan..
       G/B       Am
 masio kelaran-laran..
 A                 Dm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 G
 tresnaku ra sepele..
                     C
 malah sak penakmu dewe..

           F
 wis cukup semene wae..
          G
 pedhot teko kene..
               C
 aku wes ora kuat..
       G/B          Am
 yen koyo ngene dadine..
 A         Dm
 iki ngono ati..
                G
 dudu rancangan wesi..
                    C
 wes ra kuat mbok larani.

 Dm
 aku kudu sabar..
        Em
 mbukak ati sing jembar..
           F
 mergo tresno kui..
          G         C
 kabeh ra kudu nduweni..

   Dm
 kabeh wis tak wenehno..
 Em
 manteb lan jiwo rogo..
   F       G            C
 kowe karo dekne gawe loro..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..Dm..D# F Bb..F..

Bb                   D#
matur suwun.. kanggo awakmu..
     F                      Bb
sing wes tau ono ning njero atiku..
    Cm
tresnamu sing gede..
           Dm
sing wes tau mbok ucapke..
         D#                   F
ora nyongko kene wis bedo dalane..

Bb                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  F                          Bb
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#             F           Bb
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
         D#
 wis tau berjuang..
                F
 tapi ra tau di pandang..
          Bb
 tep bertahan..
       F/A       Gm
 masio kelaran-laran..
 G                 Cm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 F
 tresnaku ra sepele..
                     Bb
 malah sak penakmu dewe..

           D#
 wis cukup semene wae..
          F
 pedhot teko kene..
               Bb
 aku wes ora kuat..
       F/A           Gm
 yen koyo ngene dadine..
 G         Cm
 iki ngono ati..
                F
 dudu rancangan wesi..
                    Bb
 wes ra kuat mbok larani.

 Cm
 aku kudu sabar..
        Dm
 mbukak ati sing jembar..
           D#
 mergo tresno kui..
          F         Bb  F
 kabeh ra kudu nduweni..

Musik : Cm..Dm..D# F Bb..
        Cm..Dm..D# F Bb..F..

Bb                      D#
tak lali-lali.. nanging ra lali..
  F                          Bb
jenengmu sing ono ning njero ati..
    Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     D#             F           Bb
kowe neruske tresno karo wong liyo..

Reff :
         D#
 wis tau berjuang..
                F
 tapi ra tau di pandang..
          Bb
 tep bertahan..
       F/A       Gm
 masio kelaran-laran..
 G                 Cm
 kabeh mung kanggo kowe..
                 F
 tresnaku ra sepele..
                     Bb
 malah sak penakmu dewe..

           D#
 wis cukup semene wae..
          F
 pedhot teko kene..
               Bb
 aku wes ora kuat..
       F/A          Gm
 yen koyo ngene dadine..
 G         Cm
 iki ngono ati..
                F
 dudu rancangan wesi..
                    Bb
 wes ra kuat mbok larani.

 Cm
 aku kudu sabar..
        Dm
 mbukak ati sing jembar..
           D#
 mergo tresno kui..
          F         Bb
 kabeh ra kudu nduweni..

   Cm
 kabeh wis tak wenehno..
 Dm
 manteb lan jiwo rogo..
   D#      F            Bb
 kowe karo dekne gawe loro..
Facebook
Twitter

Chord Shinta Arsinta - Rancangan Wesi


Lihat semua :
  • Chord Shinta Arsinta
  •