Kunci Gitar Proborini - Jodo Wong Liyo

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C Am Em..
        F G C G

      C     Em         Am
wis suwe.. aku mendhem iki..
     F       G           C  G
roso sing.. aning njero ati..
        C        Em      Am
ngomong tresno.. aku ora wani.
    F          G          C
senajan.. kuwi mung lewat ngimpi..

       G            Em
tresno jalaran soko kulino..
      F               C
masio seneng ora biso dipekso..
        G                Em
nanging kabeh kuwi mesti ono dalane..
         F                    G
biso nyanding.. yen kuwi dadi jodone..

Reff :
     C         G
 iki wis.. dalane..
      Am           Em
 ra biso.. dipeksakke..
      F                  G
 jodo sing ning ngarep moto
              C  G
 milih wong liyo..

       C          G
 ra kroso.. netes eluh..
           Am         Em
 mbrebes mili.. ono pipi..
        F           G         C  G
 nganti saiki.. aku ra biso lali..

Musik : C G Am Em
        F G C G
        C G Am Em
        F G C G

       G            Em
tresno jalaran soko kulino..
      F               C
masio seneng ora biso dipekso..
        G                Em
nanging kabeh kuwi mesti ono dalane..
         F
biso nyanding..
              G
yen kuwi dadi jodone.. ho ohoo..

Reff :
     C         G
 iki wis.. dalane..
      Am           Em
 ra biso.. dipeksakke..
      F                  G
 jodo sing ning ngarep moto
              C  G
 milih wong liyo..

       C          G
 ra kroso.. netes eluh..
           Am         Em
 mbrebes mili.. ono pipi..
        F           G         C  G
 nganti saiki.. aku ra biso lali..

      C         G
 (iki wis.. dalane..)
  iki wis.. dalane..
       Am           Em
 (ra biso.. dipeksakke..)
         o.. ooo..
       F                  G
 (jodo sing ning ngarep moto)
               C
 (milih wong liyo..)
            G
 milih wong liyo..

        C          G
 (ra kroso.. netes eluh..)
            Am         Em
 (mbrebes mili.. ono pipi..)
  mbrebes mili ono pipi..
         F           G         C
 (nganti saiki.. aku ra biso lali..)
                 aku ra biso lali..
     F              G         C
 nganti saiki.. aku ra biso lali..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Bm F#m..
        G A D A

      D     F#m        Bm
wis suwe.. aku mendhem iki..
     G       A           D  A
roso sing.. aning njero ati..
        D        F#m     Bm
ngomong tresno.. aku ora wani.
    G          A          D
senajan.. kuwi mung lewat ngimpi..

       A            F#m
tresno jalaran soko kulino..
      G               D
masio seneng ora biso dipekso..
        A                F#m
nanging kabeh kuwi mesti ono dalane..
         G                    A
biso nyanding.. yen kuwi dadi jodone..

Reff :
     D         A
 iki wis.. dalane..
      Bm           F#m
 ra biso.. dipeksakke..
      G                  A
 jodo sing ning ngarep moto
              D  A
 milih wong liyo..

       D          A
 ra kroso.. netes eluh..
           Bm         F#m
 mbrebes mili.. ono pipi..
        G           A         D  A
 nganti saiki.. aku ra biso lali..

Musik : D A Bm F#m
        G A D A
        D A Bm F#m
        G A D A

       A            F#m
tresno jalaran soko kulino..
      G               D
masio seneng ora biso dipekso..
        A                F#m
nanging kabeh kuwi mesti ono dalane..
         G
biso nyanding..
              A
yen kuwi dadi jodone.. ho ohoo..

Reff :
     D         A
 iki wis.. dalane..
      Bm           F#m
 ra biso.. dipeksakke..
      G                  A
 jodo sing ning ngarep moto
              D  A
 milih wong liyo..

       D          A
 ra kroso.. netes eluh..
           Bm         F#m
 mbrebes mili.. ono pipi..
        G           A         D  A
 nganti saiki.. aku ra biso lali..

      D         A
 (iki wis.. dalane..)
  iki wis.. dalane..
       Bm           F#m
 (ra biso.. dipeksakke..)
         o.. ooo..
       G                  A
 (jodo sing ning ngarep moto)
               D
 (milih wong liyo..)
            A
 milih wong liyo..

        D          A
 (ra kroso.. netes eluh..)
            Bm         F#m
 (mbrebes mili.. ono pipi..)
  mbrebes mili ono pipi..
         G           A         D
 (nganti saiki.. aku ra biso lali..)
                 aku ra biso lali..
     G              A         D
 nganti saiki.. aku ra biso lali..
Facebook
Twitter

Chord Proborini - Jodo Wong Liyo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Proborini
  •