Kunci Gitar Omah Sor Pring Production - Roso Tresno

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G Am..
        Bb..G..F Fm

C        G
awal ketemu..
    Am         Em
sepisan ro awakmu..
   F             C
nyawang esem lan guyumu..
  F        G
gemeter atiku..

C        G
suene wektu..
        Am        Em
aku ngerteni sliramu..
 F         C
iseh abot atiku..
    F            G
ngungkapke tresnoku..

Am            Em
 kenopo aku durung iso..
F
 ngungkapke tresno
     G
sing ono ning njero dodo..

Reff :
       F          G
 sak umpomo lewat tembanganku..
      C       Bm      Am
 aku iso ngungkapke katresnanku..
     F           G
 yen aku iki tresno tenan..
   C         C7
 karo awakmu..

         F          G
 dewi cinta kumohon padamu..
          C    Bm     Am
 tulung terimo roso katresnanku..
   F              G         C
 katresnan sing tulus seko atiku..

Musik : C G Am Em
        F G C..
        F G C -Bm Am
        F G C..

C          G
yen sesok aku..
    Am           Em
iso nyanding awakmu..
 F           C
aku bakal janji setyo..
F           G
marang sliramu..

C          G
dino genti dino..
           Am        Em
ku kan selalu menjagamu..
  F              C
susah seneng tak lakoni..
Dm          G
bareng sliramu..

Am            Em
 kenopo aku durung iso..
F
 ngungkapke tresno
     G
sing ono ning njero dodo..

Reff :
       F          G
 sak umpomo lewat tembanganku..
      C       Bm      Am
 aku iso ngungkapke katresnanku..
     F           G
 yen aku iki tresno tenan..
   C         C7
 karo awakmu..

         F          G
 dewi cinta kumohon padamu..
          C    Bm     Am
 tulung terimo roso katresnanku..
   F              G         C
 katresnan sing tulus seko atiku..

       F          G
 sak umpomo lewat tembanganku..
      C       Bm      Am
 aku iso ngungkapke katresnanku..
     F           G
 yen aku iki tresno tenan..
   C         C7
 karo awakmu..

         F          G
 dewi cinta kumohon padamu..
          C    Bm     Am
 tulung terimo roso katresnanku..
   F              G         C    Am
 katresnan sing tulus seko atiku..
   Dm             G         C    Am
 katresnan sing tulus seko atiku..
 Dm               G           C
 ka..tresnan sing tulus seko atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm..
        C..A..G Gm

D        A
awal ketemu..
    Bm         F#m
sepisan ro awakmu..
   G             D
nyawang esem lan guyumu..
  G        A
gemeter atiku..

D        A
suene wektu..
        Bm        F#m
aku ngerteni sliramu..
 G         D
iseh abot atiku..
    G            A
ngungkapke tresnoku..

Bm            F#m
 kenopo aku durung iso..
G
 ngungkapke tresno
     A
sing ono ning njero dodo..

Reff :
       G          A
 sak umpomo lewat tembanganku..
      D       C#m     Bm
 aku iso ngungkapke katresnanku..
     G           A
 yen aku iki tresno tenan..
   D         D7
 karo awakmu..

         G          A
 dewi cinta kumohon padamu..
          D    C#m    Bm
 tulung terimo roso katresnanku..
   G              A         D
 katresnan sing tulus seko atiku..

Musik : D A Bm F#m
        G A D..
        G A D -C#m Bm
        G A D..

D          A
yen sesok aku..
    Bm           F#m
iso nyanding awakmu..
 G           D
aku bakal janji setyo..
G           A
marang sliramu..

D          A
dino genti dino..
           Bm        F#m
ku kan selalu menjagamu..
  G              D
susah seneng tak lakoni..
Em          A
bareng sliramu..

Bm            F#m
 kenopo aku durung iso..
G
 ngungkapke tresno
     A
sing ono ning njero dodo..

Reff :
       G          A
 sak umpomo lewat tembanganku..
      D       C#m     Bm
 aku iso ngungkapke katresnanku..
     G           A
 yen aku iki tresno tenan..
   D         D7
 karo awakmu..

         G          A
 dewi cinta kumohon padamu..
          D    C#m    Bm
 tulung terimo roso katresnanku..
   G              A         D
 katresnan sing tulus seko atiku..

       G          A
 sak umpomo lewat tembanganku..
      D       C#m     Bm
 aku iso ngungkapke katresnanku..
     G           A
 yen aku iki tresno tenan..
   D         D7
 karo awakmu..

         G          A
 dewi cinta kumohon padamu..
          D    C#m    Bm
 tulung terimo roso katresnanku..
   G              A         D    Bm
 katresnan sing tulus seko atiku..
   Em             A         D    Bm
 katresnan sing tulus seko atiku..
 Em               A           D
 ka..tresnan sing tulus seko atiku..
Facebook
Twitter

Chord Omah Sor Pring Production - Roso Tresno

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Omah Sor Pring Production
  •