Kunci Gitar Oka Aza - Roso

Transpose:
Intro : C F G..
        F C C..G..

C
opo seh karepmu
G
kok yo koyo ngene..
F             G
tansah nggawe aku 
    C      G
kadang nangis..

    C
ora ngene sak durunge
    G
ora ngene marang aku..
  F        G          C
kabeh dadi bedo, bedo akeh..

  F               G
sabar.. wes tak lakoni..
   C                Am
ngalah.. lan ngelus dodo..
  Dm      G     C   G
tapi.. ra ono gunane..

Reff :
      C
 mati roso atiku
   Em
 mati lan nelongso..
  F
 ora biso yen urip
   G
 marang awakmu maneh..

      C
 mati rosoning jiwo
  Em
 aku ora sanggup
     F
 nglakoni urip iki
     G
 nganti kapan ra weruh
  C
 ora weruh..

Musik : Am..Em..F..G..
        Am...
        C G F G

    C
ora ngene sak durunge
    G
ora ngene marang aku..
  F        G          C
kabeh dadi bedo, bedo akeh..

  F               G
sabar.. wes tak lakoni..
   C                Am
ngalah.. lan ngelus dodo..
  Dm      G     C    G
tapi.. ra ono gunane..

Reff :
      C
 mati roso atiku
   Em
 mati lan nelongso..
  F
 ora biso yen urip
   G
 marang awakmu maneh..

      C
 mati rosoning jiwo
  Em
 aku ora sanggup
     F
 nglakoni urip iki
     G
 nganti kapan ra weruh
  C
 ora weruh..

  F               G
sabar.. wes tak lakoni..
   C                Am
ngalah.. lan ngelus dodo..
  Dm      G     C    G
tapi.. ra ono gunane..

Reff :
      C
 mati roso atiku
   Em
 mati lan nelongso..
  F
 ora biso yen urip
   G
 marang awakmu maneh..

      C
 mati rosoning jiwo
  Em
 aku ora sanggup
     F
 nglakoni urip iki
     G
 nganti kapan ra weruh
  C
 ora weruh..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb D# F..
        D# Bb Bb..F..

Bb
opo seh karepmu
F
kok yo koyo ngene..
D#            F
tansah nggawe aku 
    Bb     F
kadang nangis..

    Bb
ora ngene sak durunge
    F
ora ngene marang aku..
  D#       F          Bb
kabeh dadi bedo, bedo akeh..

  D#              F
sabar.. wes tak lakoni..
   Bb               Gm
ngalah.. lan ngelus dodo..
  Cm      F     Bb  F
tapi.. ra ono gunane..

Reff :
      Bb
 mati roso atiku
   Dm
 mati lan nelongso..
  D#
 ora biso yen urip
   F
 marang awakmu maneh..

      Bb
 mati rosoning jiwo
  Dm
 aku ora sanggup
     D#
 nglakoni urip iki
     F
 nganti kapan ra weruh
  Bb
 ora weruh..

Musik : Gm..Dm..D#..F..
        Gm...
        Bb F D# F

    Bb
ora ngene sak durunge
    F
ora ngene marang aku..
  D#       F          Bb
kabeh dadi bedo, bedo akeh..

  D#              F
sabar.. wes tak lakoni..
   Bb               Gm
ngalah.. lan ngelus dodo..
  Cm      F     Bb   F
tapi.. ra ono gunane..

Reff :
      Bb
 mati roso atiku
   Dm
 mati lan nelongso..
  D#
 ora biso yen urip
   F
 marang awakmu maneh..

      Bb
 mati rosoning jiwo
  Dm
 aku ora sanggup
     D#
 nglakoni urip iki
     F
 nganti kapan ra weruh
  Bb
 ora weruh..

  D#              F
sabar.. wes tak lakoni..
   Bb               Gm
ngalah.. lan ngelus dodo..
  Cm      F     Bb   F
tapi.. ra ono gunane..

Reff :
      Bb
 mati roso atiku
   Dm
 mati lan nelongso..
  D#
 ora biso yen urip
   F
 marang awakmu maneh..

      Bb
 mati rosoning jiwo
  Dm
 aku ora sanggup
     D#
 nglakoni urip iki
     F
 nganti kapan ra weruh
  Bb
 ora weruh..
Facebook
Twitter

Chord Oka Aza - Roso

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Oka Aza
  •