Kunci Gitar Nella Kharisma - Kalah Cepet

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C..

Reff :
   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : C G Am Em
        F C F G..
        C G Am Em
        F C F G C..

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
           F            C
ungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang..

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang..

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     E
mergo kependem ning ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E    G E
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : C G Am Em
        F C F G..
        C G Am Em
        F C F G C..

   C
abote nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
           F            C
ungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang..

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang..

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     E
mergo kependem ning ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E    G E
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   C                  G
 sepet ning pinggir embong
         Am          Em
 kalah cepet disaut uwong..
   F               C
 telat ngomong tresno
           F              G
 cintamu digondhol wong liyo..

   C          G
 nelongso rasane
              Am             Em
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    F                C
 nyapo tresno tak pendhem
           F            G      C
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..

Reff :
   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : D A Bm F#m
        G D G A..
        D A Bm F#m
        G D G A D..

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G            D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#   A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

Musik : D A Bm F#m
        G D G A..
        D A Bm F#m
        G D G A D..

   D
abote nyonggo tresno
          Bm
mung disimpen ning njero dodo
           G            D
ungkap tresno rasane bimbang
         A
amung bantal tak sayang sayang..

     D
suwi yen tresno kowe
          Bm
jebul wis ono sing nduwe
       G           D
ora ngiro lan terbayang
        A             D
kalah cepet tresnomu ilang..

Bm
 tresno tak terbalas rasane loro
A
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
G
 tiwas kowe tak gowo ngimpi
                     F#
mergo kependem ning ati
                           F#
nganti bantal tak sayang sayang
                          F#   A F#
jebul tresnomu digondhol ilang..

Reff :
   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..

   D                  A
 sepet ning pinggir embong
         Bm          F#m
 kalah cepet disaut uwong..
   G               D
 telat ngomong tresno
           G              A
 cintamu digondhol wong liyo..

   D          A
 nelongso rasane
              Bm             F#m
 sing tak tresno ono sing nduwe..
    G                D
 nyapo tresno tak pendhem
           G            A      D
 yen wis getun sambat kalih sinten..
Facebook
Twitter

Chord Nella Kharisma - Kalah Cepet


Lihat semua :
  • Chord Nella Kharisma
  •