Kunci Gitar Mitha Ayu - Malioboro Kenanganku

Transpose:
         C           F
wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
    G                       C
nganti kesel mripat.. terus mili.. 
       C                   F
tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
     G                    C
neng malioboro.. kenangan cintaku..

Intro : F C Dm G..

C                       Em
kudu tak trimo.. pripun keputusanmu..
       F                 G
yen pancen aku ora.. pilihane atimu..
Am                  F
 sak kabehing perjuangan..
       Dm           G
sing bakal kenyataan..
                 C      G 
tapi mung dadi kenangan..

C                       Em
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 F               G
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     Am           F
ning malioboro.. aku biso opo..
     G                      C
sliramu tego medhot janji setyo..

       F
nratap atiku eling..
     G
neng dalan iki..

Reff :
          C           F
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     G                       C    G
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        C                   F
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      G               C
 neng malioboro.. kenangan cintaku..

 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G       C
 Gusti.. paringono kuat ati..

Musik : F C Dm G
        F C Dm G..

C                       Em
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 F               G
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     Am           F
ning malioboro.. aku biso opo..
     G                      C
sliramu tego medhot janji setyo..

       F
nratap atiku eling..
     G
neng dalan iki..

Reff :
          C           F
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     G                       C    G
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        C                   F
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      G               C
 neng malioboro.. kenangan cintaku..

 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G       C
 Gusti.. paringono kuat ati..
 F            C       Am
 tak terimo.. tak lakoni..
    Dm          G        C G C
 Gusti.. paringono kuat ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

         A           D
wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
    E                       A
nganti kesel mripat.. terus mili.. 
       A                   D
tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
     E                    A
neng malioboro.. kenangan cintaku..

Intro : D A Bm E..

A                       C#m
kudu tak trimo.. pripun keputusanmu..
       D                 E
yen pancen aku ora.. pilihane atimu..
F#m                 D
 sak kabehing perjuangan..
       Bm           E
sing bakal kenyataan..
                 A      E 
tapi mung dadi kenangan..

A                       C#m
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 D               E
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     F#m          D
ning malioboro.. aku biso opo..
     E                      A
sliramu tego medhot janji setyo..

       D
nratap atiku eling..
     E
neng dalan iki..

Reff :
          A           D
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     E                       A    E
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        A                   D
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      E               A
 neng malioboro.. kenangan cintaku..

 D            A       F#m
 tak terimo.. tak lakoni..
    Bm          E       A
 Gusti.. paringono kuat ati..

Musik : D A Bm E
        D A Bm E..

A                       C#m
ning dalan iki.. sing tau tak lewati..
 D               E
ajar kudu biso.. nguwatne ati..
     F#m          D
ning malioboro.. aku biso opo..
     E                      A
sliramu tego medhot janji setyo..

       D
nratap atiku eling..
     E
neng dalan iki..

Reff :
          A           D
 wiwit ko prapatan.. udan tangis iki..
     E                       A    E
 nganti kesel mripat.. terus mili..
        A                   D
 tak ikhlasne ati.. neng ngawi ninggal aku..
      E               A
 neng malioboro.. kenangan cintaku..

 D            A       F#m
 tak terimo.. tak lakoni..
    Bm          E       A
 Gusti.. paringono kuat ati..
 D            A       F#m
 tak terimo.. tak lakoni..
    Bm          E        A E A
 Gusti.. paringono kuat ati..
Facebook
Twitter

Chord Mitha Ayu - Malioboro Kenanganku

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Mitha Ayu
  •