Kunci Gitar Miranda - Pupuse Tresno

Transpose:
Intro : F G Em Am
        Dm..G..C..
        F..Em..F G C..

  C           F
koyo durung.. biso percoyo..
 G                C
aku lan koe.. wis tekan pupuse..
  Dm              C        Am
duko mergo opo.. opo mergo dunyo..
 Dm                      Bb G
koe ninggal tatu gandeng lio..

Int. F G C.

C
wangi kembang mawar..
      F
wangi tresno sing kok umbar..
G                         C
pahit brutowali.. pahit lelakonku iki..
Dm                    Am
aku ora ngiro.. koe tego gawe loro..
       F                 G
mung siro.. sing panggah ono..
            C
ning jero dodo..

Reff:
        Am
 mung siro.. 
                  Em
 kangmas sing tak sayang..
      F           G           C
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..

   Am 
 duweku mung tresno..
     Em
 ora sugih bondo dunyo..
         F
 mas ngertio..
              G            C
 yo mung kang mas sing tak tresno..

         F
 ning terminal anjuk ladang..
       Em
 biyen kang mas sing tak sayang..
           Dm           G
 tak tresnani.. jebul koe..
       C
 malah ilang..

         F
 ngobral janji rono rene..
          Em
 ning ra ono nyatane..
           F
 pupus tresnaku..
           G         C
 ning prapatan sekar pace..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..G..

C
wangi kembang mawar..
      F
wangi tresno sing kok umbar..
G                         C
pahit brutowali.. pahit lelakonku iki..
Dm                    Am
aku ora ngiro.. koe tego gawe loro..
       F                 G
mung siro.. sing panggah ono..
            C
ning jero dodo..

Reff:
        Am
 mung siro.. 
                  Em
 kangmas sing tak sayang..
      F           G           C
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..

   Am 
 duweku mung tresno..
     Em
 ora sugih bondo dunyo..
         F
 mas ngertio..
              G            C
 yo mung kang mas sing tak tresno..

        Am
 mung siro.. 
                  Em
 kangmas sing tak sayang..
      F           G           C
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..

   Am 
 duweku mung tresno..
     Em
 ora sugih bondo dunyo..
         F
 mas ngertio..
              G            C
 yo mung kang mas sing tak tresno..

         F
 ning terminal anjuk ladang..
       Em
 biyen kang mas sing tak sayang..
         Dm             G
 tak tresnani.. jebul koe..
       C
 malah ilang..

         F
 ngobral janji rono rene..
          Em
 ning ra ono nyatane..
           F
 pupus tresnaku..
           G         C
 ning prapatan sekar pace..
           F
 pupus tresnoku..
           G         C
 ning prapatan sekar pace..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C Am Dm
        Gm..C..F..
        Bb..Am..Bb C F..

  F           Bb
koyo durung.. biso percoyo..
 C                F
aku lan koe.. wis tekan pupuse..
  Gm              F        Dm
duko mergo opo.. opo mergo dunyo..
 Gm                      D#  C
koe ninggal tatu gandeng lio..

Int. Bb C F..

F
wangi kembang mawar..
      Bb
wangi tresno sing kok umbar..
C                         F
pahit brutowali.. pahit lelakonku iki..
Gm                    Dm
aku ora ngiro.. koe tego gawe loro..
       Bb                C
mung siro.. sing panggah ono..
            F
ning jero dodo..

Reff:
        Dm
 mung siro.. 
                  Am
 kangmas sing tak sayang..
      Bb          C           F
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..

   Dm 
 duweku mung tresno..
     Am
 ora sugih bondo dunyo..
         Bb
 mas ngertio..
              C            F
 yo mung kang mas sing tak tresno..

         Bb
 ning terminal anjuk ladang..
       Am
 biyen kang mas sing tak sayang..
           Gm           C
 tak tresnani.. jebul koe..
       F
 malah ilang..

         Bb
 ngobral janji rono rene..
          Am
 ning ra ono nyatane..
           Bb
 pupus tresnaku..
           C         F
 ning prapatan sekar pace..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F..
        Bb C Am Dm
        Gm C F..C..

F
wangi kembang mawar..
      Bb
wangi tresno sing kok umbar..
C                         F
pahit brutowali.. pahit lelakonku iki..
Gm                    Dm
aku ora ngiro.. koe tego gawe loro..
       Bb                C
mung siro.. sing panggah ono..
            F
ning jero dodo..

Reff:
        Dm
 mung siro.. 
                  Am
 kangmas sing tak sayang..
      Bb          C           F
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..

   Dm 
 duweku mung tresno..
     Am
 ora sugih bondo dunyo..
         Bb
 mas ngertio..
              C            F
 yo mung kang mas sing tak tresno..

        Dm
 mung siro.. 
                  Am
 kangmas sing tak sayang..
      Bb          C           F
 asmo lan pasuryanmu tan biso ilang..

   Dm 
 duweku mung tresno..
     Am
 ora sugih bondo dunyo..
         Bb
 mas ngertio..
              C            F
 yo mung kang mas sing tak tresno..

         Bb
 ning terminal anjuk ladang..
       Am
 biyen kang mas sing tak sayang..
         Gm             C
 tak tresnani.. jebul koe..
       F
 malah ilang..

         Bb
 ngobral janji rono rene..
          Am
 ning ra ono nyatane..
           Bb
 pupus tresnaku..
           C         F
 ning prapatan sekar pace..
           Bb
 pupus tresnoku..
           C         F
 ning prapatan sekar pace..
Facebook
Twitter

Chord Miranda - Pupuse Tresno

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Miranda
  •