Kunci Gitar Mas Jar - Kowe Bahagia

Transpose:
Dm                G
kowe bahagia.. aku ne sing loro..
            Em                A
kowe mbek kae.. aku ne sing cidro ..
            Dm             G
kowe ra ngerti.. perasaan iki..
           C
ning jero ati..

Intro : F -G Dm G C..

 C                       F
aku wis berjuang kanggo awakmu..
  Dm                        G
nanging awakmu kok blas ora ngerteni..
  Em                  A
kurang opo aku ambek awakmu..
          Dm          G
tego mblenjani janji urip..
            C   C7
sehidup semati..

     F                     G
wis uwis cukup ora perlu ditambahi..
     Em          E         A
ora usah kowe nambahi loro ati iki..
          Dm                      G
timbang gelo aku ngarep kowe sing nyoto
               C
kowe ambek liyane..

Reff : 
            Dm                G
 kowe bahagia.. aku ne sing loro..
             Em                A
 kowe mbek kae.. aku ne sing cidro ..
             Dm             G
 kowe ra ngerti.. perasaan iki..
            C   D
 ning jero ati..

Musik : Em A F#m B
        Em A D D7

     G                     A
wis uwis cukup ora perlu ditambahi..
     F#m         F#        B
ora usah kowe nambahi loro ati iki..
          Em                      A
timbang gelo aku ngarep kowe sing nyoto
               D
kowe ambek liyane..

Reff : 
            Em                A
 kowe bahagia.. aku ne sing loro..
             F#m               B
 kowe mbek kae.. aku ne sing cidro ..
             Em             A
 kowe ra ngerti.. perasaan iki..
            D
 ning jero ati..

               Em                  A
 aku sing berjuang.. de'e sing disayang..
               F#m     F#           B
 aku sing kesikso.. de'e sing ditresno..
         Em                    A
 opo yo iki.. sing jenenge tresno..
              D
 mung diloro ati..
         Em                    A
 opo yo iki.. sing jenenge tresno..
             (G)
 mung diloro ati..

Outro : G..Em A D

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

           Bm                E
kowe bahagia.. aku ne sing loro..
            C#m               F#
kowe mbek kae.. aku ne sing cidro ..
            Bm             E
kowe ra ngerti.. perasaan iki..
           A
ning jero ati..

Intro : D -E Bm E A..

 A                       D
aku wis berjuang kanggo awakmu..
  Bm                        E
nanging awakmu kok blas ora ngerteni..
  C#m                 F#
kurang opo aku ambek awakmu..
          Bm          E
tego mblenjani janji urip..
            A   A7
sehidup semati..

     D                     E
wis uwis cukup ora perlu ditambahi..
     C#m         C#        F#
ora usah kowe nambahi loro ati iki..
          Bm                      E
timbang gelo aku ngarep kowe sing nyoto
               A
kowe ambek liyane..

Reff : 
            Bm                E
 kowe bahagia.. aku ne sing loro..
             C#m               F#
 kowe mbek kae.. aku ne sing cidro ..
             Bm             E
 kowe ra ngerti.. perasaan iki..
            A   B
 ning jero ati..

Musik : C#m F# D#m G#
        C#m F# B B7

     E                     F#
wis uwis cukup ora perlu ditambahi..
     D#m         D#        G#
ora usah kowe nambahi loro ati iki..
          C#m                     F#
timbang gelo aku ngarep kowe sing nyoto
               B
kowe ambek liyane..

Reff : 
            C#m               F#
 kowe bahagia.. aku ne sing loro..
             D#m               G#
 kowe mbek kae.. aku ne sing cidro ..
             C#m            F#
 kowe ra ngerti.. perasaan iki..
            B
 ning jero ati..

               C#m                 F#
 aku sing berjuang.. de'e sing disayang..
               D#m     D#           G#
 aku sing kesikso.. de'e sing ditresno..
         C#m                   F#
 opo yo iki.. sing jenenge tresno..
              B
 mung diloro ati..
         C#m                   F#
 opo yo iki.. sing jenenge tresno..
             (E)
 mung diloro ati..

Outro : E..C#m F# B
Facebook
Twitter

Chord Mas Jar - Kowe Bahagia

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Mas Jar
  •