Kunci Gitar Gublic Music ft. Juwita Adellia - Sepurane

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : F..G..Em..Am Am-Bm-C
        Dm..G..C..

C               F
 tak kiro kowe iseh gemati..
Dm                 G
 ora lali opo sing tok janjeni..
C              F
 kabehane aku uwes nuruti..
Dm                      G
 mergo kowe sing paling tak tresnani..

C              Am
 dudu karep atiku..
       Dm           G
gawe kowe.. keloro ati..
C               Am
 mugo kowe oleh ganti
               Dm
sing luwih gemati..
           E
ketimbang aku.. ho.. oooo..

Reff :
 F       G    Em     Am
  kowe teko.. gawe loro..
 Dm      G            C
  gawe tatu neng jero dodoku..
 F         G         Em        Am
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     Dm         G           C
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 F    G        Em
  sepurone kangmas..
  Am               Dm
 aku wes ninggal lungo
      G       C
 gawe atimu loro..

 F      G   Em      Am
  aku pamit.. aku lungo
       Dm        G     C  C7
 wes cukup.. ojo digetuni..

Musik : F..G..Em..Am..
        Dm..G..C..C7..

Reff :
 F       G    Em     Am
  kowe teko.. gawe loro..
 Dm      G            C
  gawe tatu neng jero dodoku..
 F         G         Em        Am
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     Dm         G           C
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 F    G        Em
  sepurone kangmas..
  Am               Dm
 aku wes ninggal lungo
      G       C
 gawe atimu loro..

 F      G   Em      Am
  aku pamit.. aku lungo..
       Dm        G     C  C7
 wes cukup.. ojo digetuni..

 F       G    Em     Am
  kowe teko.. gawe loro..
 Dm      G            C
  gawe tatu neng jero dodoku..
 F         G         Em        Am
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     Dm         G           C
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 F    G        Em
  sepurone kangmas..
  Am           Dm
 aku ra iso nompo..
      G       C
 gawe atimu loro..

 F      G   Em      Am
  aku pamit.. ojo lungo..
       Dm        G     C
 wes cukup.. ojo digetuni..

              Am..
dudu karep atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A..B..G#m..C#m C#m-D#m-E
        F#m..B..E..

E               A
 tak kiro kowe iseh gemati..
F#m                B
 ora lali opo sing tok janjeni..
E              A
 kabehane aku uwes nuruti..
F#m                     B
 mergo kowe sing paling tak tresnani..

E              C#m
 dudu karep atiku..
       F#m          B
gawe kowe.. keloro ati..
E               C#m
 mugo kowe oleh ganti
               F#m
sing luwih gemati..
           G#
ketimbang aku.. ho.. oooo..

Reff :
 A       B    G#m    C#m
  kowe teko.. gawe loro..
 F#m     B            E
  gawe tatu neng jero dodoku..
 A         B         G#m       C#m
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     F#m        B           E
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 A    B        G#m
  sepurone kangmas..
  C#m              F#m
 aku wes ninggal lungo
      B       E
 gawe atimu loro..

 A      B   G#m     C#m
  aku pamit.. aku lungo
       F#m       B     E  E7
 wes cukup.. ojo digetuni..

Musik : A..B..G#m..C#m..
        F#m..B..E..E7..

Reff :
 A       B    G#m    C#m
  kowe teko.. gawe loro..
 F#m     B            E
  gawe tatu neng jero dodoku..
 A         B         G#m       C#m
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     F#m        B           E
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 A    B        G#m
  sepurone kangmas..
  C#m              F#m
 aku wes ninggal lungo
      B       E
 gawe atimu loro..

 A      B   G#m     C#m
  aku pamit.. aku lungo..
       F#m       B     E  E7
 wes cukup.. ojo digetuni..

 A       B    G#m    C#m
  kowe teko.. gawe loro..
 F#m     B            E
  gawe tatu neng jero dodoku..
 A         B         G#m       C#m
  ra tak kiro.. dadi ngene akhire..
     F#m        B           E
 aku ro kowe mlaku.. dewe-dewe..

 A    B        G#m
  sepurone kangmas..
  C#m          F#m
 aku ra iso nompo..
      B       E
 gawe atimu loro..

 A      B   G#m     C#m
  aku pamit.. ojo lungo..
       F#m       B     E
 wes cukup.. ojo digetuni..

              C#m..
dudu karep atiku..
Facebook
Twitter

Chord Gublic Music ft. Juwita Adellia - Sepurane

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Gublic Music
  • Chord Juwita Adellia
  •