Kunci Gitar Donna Jello - Kegowo Setan

Transpose:
Capo ♪ fret 1

Intro : C G/B Am G F Fm..

C       G/B    Am  G
ora tau tak songko..
F         Em     Dm   G
kowe gawe atiku.. loro..
C               G/B
surgo sing mbok janjikno
  Am       G
saiki dadi neroko
F               Em
tresno sing tak karepno 
  Dm   G  C
jebule petoko..

F       Em Am
 kowe lungo.. 
          Dm
ninggalne aku ning kene
        G
mbelani wong liyo..

Reff :
      C           G
 ndek wingi aku dadi ratumu
   Am        Em
 saiki aku dadi musuhmu
 F                Em         Dm   G
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C                  G
 ati wis terang mbok gawe udan
 Am                 Em
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F          G      C       
 kowe ilang kegowo setan..

Int. C G/B Am G F Fm..

C       G/B    Am  G
ora tau tak songko..
F         Em   Dm  G
kowe gawe atiku loro..
C               G/B
surgo sing mbok janjikno 
  Am       G
saiki dadi neroko
F               Em
tresno sing tak karepno 
  Dm   G  C
jebule petoko..

F       Em Am
 kowe lungo.. 
          Dm
ninggalne aku ning kene
        G
mbelani wong liyo..

Musik : Em Am Dm G

F         Em           Am    
 ra kuat iman kowe kegowo setan
Dm     Fm        G
 gawe uripku kelaran uu..uuuh..

Reff :
      C           G
 ndek wingi aku dadi ratumu
   Am        Em
 saiki aku dadi musuhmu
 F                Em         Dm   G
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C                  G
 ati wis terang mbok gawe udan
 Am                 Em
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F          G      C     G
 kowe ilang kegowo setan..

      C           G
 ndek wingi aku dadi ratumu
   Am        Em
 saiki aku dadi musuhmu
 F                Em        Dm   G
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C                  G
 ati wis terang mbok gawe udan
 Am                 Em
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F          G      Em   Dm
 kowe ilang kegowo setan..
      F    G   (C)
 uuu uwo o.. uuhu..uu..

Outro : C G/B Am G
        F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# G#/C A#m G# F# F#m..

C#      G#/C    A#m G#
ora tau tak songko..
F#        Fm     D#m  G#
kowe gawe atiku.. loro..
C#              G#/C
surgo sing mbok janjikno
  A#m      G#
saiki dadi neroko
F#              Fm
tresno sing tak karepno 
  D#m  G# C#
jebule petoko..

F#      Fm A#m
 kowe lungo.. 
          D#m
ninggalne aku ning kene
        G#
mbelani wong liyo..

Reff :
      C#          G#
 ndek wingi aku dadi ratumu
   A#m       Fm
 saiki aku dadi musuhmu
 F#               Fm         D#m  G#
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C#                 G#
 ati wis terang mbok gawe udan
 A#m                Fm
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F#         G#    (C#)     
 kowe ilang kegowo setan..

Int. C# G#/C A#m G# F# F#m..

C#      G#/C    A#m G#
ora tau tak songko..
F#        Fm   D#m G#
kowe gawe atiku loro..
C#              G#/C
surgo sing mbok janjikno 
  A#m      G#
saiki dadi neroko
F#              Fm
tresno sing tak karepno 
  D#m  G# C#
jebule petoko..

F#      Fm A#m
 kowe lungo.. 
          D#m
ninggalne aku ning kene
        G#
mbelani wong liyo..

Musik : Fm A#m D#m G#

F#        Fm           A#m   
 ra kuat iman kowe kegowo setan
D#m    F#m       G#
 gawe uripku kelaran uu..uuuh..

Reff :
      C#          G#
 ndek wingi aku dadi ratumu
   A#m       Fm
 saiki aku dadi musuhmu
 F#               Fm         D#m  G#
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C#                 G#
 ati wis terang mbok gawe udan
 A#m                Fm
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F#         G#     C#    G#
 kowe ilang kegowo setan..

      C#          G#
 ndek wingi aku dadi ratumu
   A#m       Fm
 saiki aku dadi musuhmu
 F#               Fm        D#m  G#
 bar mbok sanjung mbok buang.. aku..

  C#                 G#
 ati wis terang mbok gawe udan
 A#m                Fm
 sumringahku mbok gawe tangisan
 F#         G#     Fm   D#m
 kowe ilang kegowo setan..
      F#   G#  (C#)
 uuu uwo o.. uuhu..uu..

Outro : C# G#/C A#m G#
        F# G# C#..
Facebook
Twitter

Chord Donna Jello - Kegowo Setan


Lihat semua :
  • Chord Donna Jello
  •