Kunci Gitar Dimas HK - Arjosari Dadi Saksi

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C Fm C..
        C Fm C..

     C          Fm
ning terminal arjosari
C
sing tak gawe saksi..
  F           G            C
lakumu gawe kisah nang buriku..
         F           G
tresnoku mbok sepelekke..
        Em         Am
koe nyanding ro liane..
          F          G
yen terus-terusan ngene
            C      Fm C G
mending goodbye wae..

   C          Fm           C
mendem roso kangen ning atiku..
  F          G          C
kangen.. aku pingin ketemu..
       F          G
dohe paran kuberjuang..
         Em           Am
dinggo koe sing tak sayang..
        F          G
malah koe nang buriku
         C      C7
gak karu-karuan..

Reff :
              F
 loro atiku loro..
         G              Em
 totokno lakumu pokok koe seneng
           A          Dm
 yen model gaplek pilihanmu..
          G               C
 pilih mundur ndewe seduluran wae..

      C7      F
 loro atiku loro..
       G         Em
 mugo aku iso ngelalekno
         A            Dm
 tulusku sing mbok apusi..
      G          C
 ning terminal arjosari..

   C          Fm         C
mendem roso kangen ning atiku..
  F          G          C
kangen.. aku pingin ketemu..
       F          G
dohe paran kuberjuang..
         Em           Am
dinggo koe sing tak sayang..
        F          G
malah koe nang buriku
         C      C7
gak karu-karuan..

Int. F..      G..Em..A..
     woo.. oooo..

        Dm      G
sepisan ora masalah..
        Em             Am
kepindo konangan ra ngaku salah..
       F         G         C
ketelu ngonangi aku uwes wegah..

Reff :
      C7      F
 loro atiku loro..
         G              Em
 totokno lakumu pokok koe seneng
           A          Dm
 yen model gaplek pilihanmu..
          G               C
 pilih mundur ndewe seduluran wae..

      C7      F
 loro atiku loro..
         G              Em
 totokno lakumu pokok koe seneng
           A          Dm
 yen model gaplek pilihanmu..
          G               C
 pilih mundur ndewe seduluran wae..

      C7      F
 loro atiku loro..
       G         Em
 mugo aku iso ngelalekno
         A            Dm
 tulusku sing mbok apusi..
      G          C
 ning terminal arjosari..
         A            Dm  G
 tulusku sing mbok apusi..
                 F     Em Dm
 ning terminal arjosari..
      G          C
 ning terminal arjosari..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E Am E..
        E Am E..

     E          Am
ning terminal arjosari
E
sing tak gawe saksi..
  A           B            E
lakumu gawe kisah nang buriku..
         A           B
tresnoku mbok sepelekke..
        G#m        C#m
koe nyanding ro liane..
          A          B
yen terus-terusan ngene
            E      Am E B
mending goodbye wae..

   E          Am           E
mendem roso kangen ning atiku..
  A          B          E
kangen.. aku pingin ketemu..
       A          B
dohe paran kuberjuang..
         G#m          C#m
dinggo koe sing tak sayang..
        A          B
malah koe nang buriku
         E      E7
gak karu-karuan..

Reff :
              A
 loro atiku loro..
         B              G#m
 totokno lakumu pokok koe seneng
           C#         F#m
 yen model gaplek pilihanmu..
          B               E
 pilih mundur ndewe seduluran wae..

      E7      A
 loro atiku loro..
       B         G#m
 mugo aku iso ngelalekno
         C#           F#m
 tulusku sing mbok apusi..
      B          E
 ning terminal arjosari..

   E          Am         E
mendem roso kangen ning atiku..
  A          B          E
kangen.. aku pingin ketemu..
       A          B
dohe paran kuberjuang..
         G#m          C#m
dinggo koe sing tak sayang..
        A          B
malah koe nang buriku
         E      E7
gak karu-karuan..

Int. A..      B..G#m..C#.. 
     woo.. oooo..

        F#m     B
sepisan ora masalah..
        G#m            C#m
kepindo konangan ra ngaku salah..
       A         B         E
ketelu ngonangi aku uwes wegah..

Reff :
      E7      A
 loro atiku loro..
         B              G#m
 totokno lakumu pokok koe seneng
           C#         F#m
 yen model gaplek pilihanmu..
          B               E
 pilih mundur ndewe seduluran wae..

      E7      A
 loro atiku loro..
         B              G#m
 totokno lakumu pokok koe seneng
           C#         F#m
 yen model gaplek pilihanmu..
          B               E
 pilih mundur ndewe seduluran wae..

      E7      A
 loro atiku loro..
       B         G#m
 mugo aku iso ngelalekno
         C#           F#m
 tulusku sing mbok apusi..
      B          E
 ning terminal arjosari..
         C#           F#m  B
 tulusku sing mbok apusi..
                  A     G#m F#m
 ning terminal arjosari..
      B          E
 ning terminal arjosari..
Facebook
Twitter

Chord Dimas HK - Arjosari Dadi Saksi

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Dimas HK
  •