Kunci Gitar Dewi Zega - Sing Dianggep

Transpose:
Intro : G D Em C
        G D Em C
        G D Em D
        C G D..
        C G D..

G                   Bm
sakjege isun urip bareng riko
       C                    D
sing tau ngrasakno angete roso..
    Em                 Bm
padahal atinisun lan riko siji
     C                D
tapi dino dino keroso sepi..

G                 Bm
paribasane riko dadi isun
      C                   D
mesti bain awak riko ngeduhung..
       Em                Bm
angger isun pareki kok riko meneng
    C                     D
awak isun sing tau riko reken..

Reff :
      G
 riko sing tau sapan
      D
 riko meneng menengan
      Em              Bm
 isun sing tau riko sayang..
        C
 ngenes rasane ati
      G         Em
 isun sing diakoni
       Am           D
 batin isun kario perih..

        G
 kadung dasare mulo
      D
 riko wis ilang roso
        Em                Bm
 bangur isun bain hang ngadoh..
     C
 keseron isun ngarep
      G            Em
 tapi sing riko anggep
    Am                D
 ananisun koyo wong liyo..

Musik : G..D..Em..Bm..
        C..G Em Am..D..

G                 Bm
paribasane riko dadi isun
      C                   D
mesti bain awak riko ngeduhung..
       Em                Bm
angger isun pareki kok riko meneng
    C                     D
awak isun sing tau riko reken..

Reff :
      G
 riko sing tau sapan
      D
 riko meneng menengan
      Em              Bm
 isun sing tau riko sayang..
        C
 ngenes rasane ati
      G         Em
 isun sing diakoni
       Am           D
 batin isun kario perih..

        G
 kadung dasare mulo
      D
 riko wis ilang roso
        Em                Bm
 bangur isun bain hang ngadoh..
     C
 keseron isun ngarep
      G            Em
 tapi sing riko anggep
    Am                D
 ananisun koyo wong liyo..

      G
 riko sing tau sapan
      D
 riko meneng menengan
      Em              Bm
 isun sing tau riko sayang..
        C
 ngenes rasane ati
      G         Em
 isun sing diakoni
       Am           D
 batin isun kario perih..

        G
 kadung dasare mulo
      D
 riko wis ilang roso
        Em                Bm
 bangur isun bain hang ngadoh..
     C
 keseron isun ngarep
      G            Em
 tapi sing riko anggep
    Am                D
 ananisun koyo wong liyo..
       (G)
 koyo wong liyo..

Outro : G..D..Em..D..
        C..G Em Am..D..G..
Facebook
Twitter

Chord Dewi Zega - Sing Dianggep


Lihat semua :
  • Chord Dewi Zega
  •