Kunci Gitar CokBer - Sepo

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C Em Am 
        F Dm G..

  C          Em
nalikane tresno..
        Am
teko tanpo obo-obo..
  F           Dm         G
kabeh katon indah lan nyoto..

 C             Em
aben dino mung anane..
  Am
bungah sing di roso..
      Dm      F        G
ilang kabeh.. bebane rogo..

  Am                 Em
nanging.. mung sak kedepe moto..
  F    G         C  E
kowe.. tego ngeliyo..
  Am           Em
laku.. asmoro iki..
      F        D            G
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      C                   Am
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         F        D          G
 ilang roso anane mung.. curigo..
          C                      Am
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        F          D        G
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        F                C
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Dm
 kuatno ati kulo..
      G
 kulo mboten lali..
                     (C)
 kulo sakdermo nglampahi..

Musik : C Em Am 
        F Dm G..
        C Em Am 
        F D G..

  Am                 Em
nanging.. mung sak kedepe moto..
  F    G         C E
kowe.. tego ngeliyo..
  Am           Em
laku.. asmoro iki..
      F        D            G
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      C                   Am
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         F        D          G
 ilang roso anane mung.. curigo..
          C                      Am
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        F          D        G
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        F                C
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Dm
 kuatno ati kulo..
      G
 kulo mboten lali..
                      C Fm C..
 kulo sakdermo nglampahi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m Bm..
        G Em A..

  D          F#m
nalikane tresno..
        Bm
teko tanpo obo-obo..
  G           Em         A
kabeh katon indah lan nyoto..

 D             F#m
aben dino mung anane..
  Bm
bungah sing di roso..
      Em      G        A
ilang kabeh.. bebane rogo..

  Bm                 F#m
nanging.. mung sak kedepe moto..
  G    A         D  F#
kowe.. tego ngeliyo..
  Bm           F#m
laku.. asmoro iki..
      G        E            A
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      D                   Bm
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         G        E          A
 ilang roso anane mung.. curigo..
          D                      Bm
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        G          E        A
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        G                D
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Em
 kuatno ati kulo..
      A
 kulo mboten lali..
                     (D)
 kulo sakdermo nglampahi..

Musik : D F#m Bm..
        G Em A..
        D F#m Bm..
        G E A..

  Bm                 F#m
nanging.. mung sak kedepe moto..
  G    A         D  F#
kowe.. tego ngeliyo..
  Bm           F#m
laku.. asmoro iki..
      G        E            A
amung dadi.. kenangan lan cidro..

Reff :
      D                   Bm
 opo iki sing jenenge.. sepo..
         G        E          A
 ilang roso anane mung.. curigo..
          D                      Bm
 roso tresno sing ning njero.. dodo..
        G          E        A
 ajur koyo remukan ceriping telo..

        G                D
 duh Gusti.. Kang Moho Kuoso..
        Em
 kuatno ati kulo..
      A
 kulo mboten lali..
                      D Gm D..
 kulo sakdermo nglampahi..
Facebook
Twitter

Chord CokBer - Sepo

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord CokBer (Cokelat Bergizi)
  •