Kunci Gitar Clorot Official - Aku Ambyar Kowe Gebyar

Transpose:
Capo ♪ fret 2

        F     G
tak kuatke.. ati..
C   G/B    Am
iki dadi loro..
 Dm          G      C    F-F G
aku ambyar kowe.. gebyar..

 C             G/B        Am
aku sing wis tenanan berjuang..
   F           Em          G
bertahan sak kuat hati ben ra ilang..
    C             G/B      Am
wis kadung tresno dadi kedanan..
   F         Em         G
sliramu dadi pangarepan bebrayan..

Int. F..G F-G

C            G/B           Am   G
jare susah seneng bareng bareng..
F               Em         G
janji meh ngancani sehidup semati..
C             G/B          Am G
jare mung aku sing ning atimu..
         F
tresno kadung jeru
          G          C
tak mantepke ning atiku..

     F         G
nyatane kowe lungo..
    Em           Am
ninggalke cerito loro..
 Dm         G      C
aku trimo kowe.. lungo..

Reff :
           F      G
 tak ikhlaske.. roso..
 Em            Am
 tresno dadi gelo..
   Dm       G        C
 mugo biso urip.. mulyo..

         F     G
 tak kuatke.. ati..
 Em         Am
 iki dadi loro..
  Dm          G      C
 aku ambyar kowe.. gebyar..

Musik : F G C -G/B Am
        Bb..G..

C            G/B           Am   G
jare susah seneng bareng bareng..
F               Em         G
janji meh ngancani sehidup semati..
C             G/B          Am G
jare mung aku sing ning atimu..
         F
tresno kadung jeru
          G          C
tak mantepke ning atiku..

     F         G
nyatane kowe lungo..
    Em           Am
ninggalke cerito loro..
 Dm         G      C
aku trimo kowe.. lungo..

Reff :
           F      G
 tak ikhlaske.. roso..
 Em            Am
 tresno dadi gelo..
   Dm       G        C
 mugo biso urip.. mulyo..

         F     G
 tak kuatke.. ati..
 Em         Am
 iki dadi loro..
  Dm          G      C
 aku ambyar kowe.. gebyar..

           F      G
 tak ikhlaske.. roso..
 Em            Am
 tresno dadi gelo..
   Dm       G        C
 mugo biso urip.. mulyo..

         F     G
 tak kuatke.. ati..
 Em         Am
 iki dadi loro..
  Dm          G      C
 aku ambyar kowe.. gebyar..
  Dm          G        C
 aku ambyar koweee.. gebyar..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

        G     A
tak kuatke.. ati..
D   A/C#   Bm
iki dadi loro..
 Em          A      D    G-G A
aku ambyar kowe.. gebyar..

 D             A/C#       Bm
aku sing wis tenanan berjuang..
   G           F#m         A
bertahan sak kuat hati ben ra ilang..
    D             A/C#     Bm
wis kadung tresno dadi kedanan..
   G         F#m        A
sliramu dadi pangarepan bebrayan..

Int. G..A G-A

D            A/C#          Bm   A
jare susah seneng bareng bareng..
G               F#m        A
janji meh ngancani sehidup semati..
D             A/C#         Bm  A
jare mung aku sing ning atimu..
         G
tresno kadung jeru
          A          D
tak mantepke ning atiku..

     G         A
nyatane kowe lungo..
    F#m          Bm
ninggalke cerito loro..
 Em         A      D
aku trimo kowe.. lungo..

Reff :
           G      A
 tak ikhlaske.. roso..
 F#m           Bm
 tresno dadi gelo..
   Em       A        D
 mugo biso urip.. mulyo..

         G     A
 tak kuatke.. ati..
 F#m        Bm
 iki dadi loro..
  Em          A      D
 aku ambyar kowe.. gebyar..

Musik : G A D -A/C# Bm
        C..A..

D            A/C#          Bm   A
jare susah seneng bareng bareng..
G               F#m        A
janji meh ngancani sehidup semati..
D             A/C#         Bm  A
jare mung aku sing ning atimu..
         G
tresno kadung jeru
          A          D
tak mantepke ning atiku..

     G         A
nyatane kowe lungo..
    F#m          Bm
ninggalke cerito loro..
 Em         A      D
aku trimo kowe.. lungo..

Reff :
           G      A
 tak ikhlaske.. roso..
 F#m           Bm
 tresno dadi gelo..
   Em       A        D
 mugo biso urip.. mulyo..

         G     A
 tak kuatke.. ati..
 F#m        Bm
 iki dadi loro..
  Em          A      D
 aku ambyar kowe.. gebyar..

           G      A
 tak ikhlaske.. roso..
 F#m           Bm
 tresno dadi gelo..
   Em       A        D
 mugo biso urip.. mulyo..

         G     A
 tak kuatke.. ati..
 F#m        Bm
 iki dadi loro..
  Em          A      D
 aku ambyar kowe.. gebyar..
  Em          A        D
 aku ambyar koweee.. gebyar..
Facebook
Twitter

Chord Clorot Official - Aku Ambyar Kowe Gebyar

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Clorot Official
  •