Kunci Gitar Arymbi Putri - Ojo Nesu Nesu

Transpose:
Intro : C F Dm G
        C F G..
        C F Dm G
        C F G..

     C        F              C
opo aku ono salah.. neng awakmu..
     C         F          G
opo aku ono kliru neng atimu..
 Em          Am
elengno yen aku salah
        F                      G
ojo nganti dadi.. loro neng atimu..

      C            F          C
sepurane kabeh yen aku seng salah..
      C         F        G
ojo nesu nesu kowe karo aku..
 Em         Am
aku tetep sayang kowe
     Dm                       G
aku ora bakal.. nglungani awakmu..
        C
percoyo aku..

Reff :
        F
 ibarat la..ngit
 G           C       Am
 bumi kang dadi seksine..
          Dm          G
 kabeh janjimu seng tau
          C
 mbok ucapke..

           F
 yo mung kowe..
      G           Em      Am
 sing ono ning njero ati iki
       Dm
 raono wong liyo..
        G                        C
 liyane kowe seng paling tak tresnani..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F..Em Am
        Dm G C..

      C            F          C
sepurane kabeh yen aku seng salah..
      C         F        G
ojo nesu nesu kowe karo aku..
 Em         Am
aku tetep sayang kowe
     Dm                     G
aku ora bakal nglungani awakmu..
        C
percoyo aku..

Reff :
        F
 ibarat la..ngit
 G           C       Am
 bumi kang dadi seksine..
          Dm          G
 kabeh janjimu seng tau
          C
 mbok ucapke..

           F
 yo mung kowe..
      G           Em      Am
 sing ono ning njero ati iki
       Dm
 raono wong liyo..
        G                          C
 liyane kowe seng paling tak tresnani..

        F
 ibarat la..ngit
 G           C       Am
 bumi kang dadi seksine..
          Dm          G
 kabeh janjimu seng tau
          C
 mbok ucapke..

           F
 yo mung kowe..
      G           Em      Am
 sing ono ning njero ati iki
       Dm
 raono wong liyo..
        G                        C
 liyane kowe seng paling tak tresnani..
       Dm
 raono wong liyo..
        G
 liyane kowe seng paling
         F  Fm C
 tak tresnani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb D# Cm F
        Bb D# F..
        Bb D# Cm F
        Bb D# F..

     Bb       D#             Bb
opo aku ono salah.. neng awakmu..
     Bb        D#         F
opo aku ono kliru neng atimu..
 Dm          Gm
elengno yen aku salah
        D#                     F
ojo nganti dadi.. loro neng atimu..

      Bb           D#         Bb
sepurane kabeh yen aku seng salah..
      Bb        D#       F
ojo nesu nesu kowe karo aku..
 Dm         Gm
aku tetep sayang kowe
     Cm                       F
aku ora bakal.. nglungani awakmu..
        Bb
percoyo aku..

Reff :
        D#
 ibarat la..ngit
 F           Bb      Gm
 bumi kang dadi seksine..
          Cm          F
 kabeh janjimu seng tau
          Bb
 mbok ucapke..

           D#
 yo mung kowe..
      F           Dm      Gm
 sing ono ning njero ati iki
       Cm
 raono wong liyo..
        F                        Bb
 liyane kowe seng paling tak tresnani..

Musik : D# F Dm Gm
        Cm F Bb..
        D#..Dm Gm
        Cm F Bb..

      Bb           D#         Bb
sepurane kabeh yen aku seng salah..
      Bb        D#       F
ojo nesu nesu kowe karo aku..
 Dm         Gm
aku tetep sayang kowe
     Cm                     F
aku ora bakal nglungani awakmu..
        Bb
percoyo aku..

Reff :
        D#
 ibarat la..ngit
 F           Bb      Gm
 bumi kang dadi seksine..
          Cm          F
 kabeh janjimu seng tau
          Bb
 mbok ucapke..

           D#
 yo mung kowe..
      F           Dm      Gm
 sing ono ning njero ati iki
       Cm
 raono wong liyo..
        F                          Bb
 liyane kowe seng paling tak tresnani..

        D#
 ibarat la..ngit
 F           Bb      Gm
 bumi kang dadi seksine..
          Cm          F
 kabeh janjimu seng tau
          Bb
 mbok ucapke..

           D#
 yo mung kowe..
      F           Dm      Gm
 sing ono ning njero ati iki
       Cm
 raono wong liyo..
        F                        Bb
 liyane kowe seng paling tak tresnani..
       Cm
 raono wong liyo..
        F
 liyane kowe seng paling
         D#  D#m Bb
 tak tresnani..
Facebook
Twitter

Chord Arymbi Putri - Ojo Nesu Nesu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Arymbi Putri
  •