Kunci Gitar Arya Dwipangga - Terminal Ngawi Ngucap Janji

Transpose:
Intro : C Cm Bm Em
        Am D G..

    G                       C
seumpamane koe ngerti isine atiku..
    D                          G
ora bakalan koe tego ninggalne aku..
    G                       C
paribasan embun kang kesapu srengenge..
 D                    G  Dm        
ilang.. ninggalno welase..

     G        C
neng terminal ngawi
       D            G
mbiyen sing dadi seksi..
              C
rosoku ndek wingi
        D           G
ora mungkin tak baleni..

          C
opo ora kelingan
        D            Em
sliramu ngucap katresnan..
                 C
neng ngarep terminal
           D           G
ngawi sing ninggal kenangan..
 
Reff :
          C
 wes saikine..
                     D
 koe ngilang ra ngabari..
            G
 tanpo roso welas..
        Bm        Em
 tegone nglarani ati..
           Am
 opo ora kelingan
                      D
 ning terminal ngawi iki..
                     G  G7
 sliramu ngucapne janji..

              C
 wes sak mestine..
                   D
 aku cukup sadar diri..
           G
 mergo kahanane
           Bm      Em
 koe malah mileh liyane..
                Am
 ra bakal tak lalekne
                D
 ceritoku lan koe..
                   G
 saiki ninggal kenangane..

Musik : C..D C Bm B Em E
        Am..D..G Cm G

     G        C
neng terminal ngawi
       D            G
mbiyen sing dadi seksi..
              C
rosoku ndek wingi
        D           G
ora mungkin tak baleni..

          C
opo ora kelingan
        D            Em
sliramu ngucap katresnan..
                 C
neng ngarep terminal
           D           G
ngawi sing ninggal kenangan..
 
Reff :
          C
 wes saikine..
                     D
 koe ngilang ra ngabari..
            G
 tanpo roso welas..
        Bm        Em
 tegone nglarani ati..
           Am
 opo ora kelingan
                      D
 ning terminal ngawi iki..
                     G  G7
 sliramu ngucapne janji..

              C
 wes sak mestine..
                   D
 aku cukup sadar diri..
           G
 mergo kahanane
           Bm      Em
 koe malah mileh liyane..
                Am
 ra bakal tak lalekne
                D
 ceritoku lan koe..
                   G     G7
 saiki ninggal kenangane..

          C
 wes saikine..
                     D
 koe ngilang ra ngabari..
            G
 tanpo roso welas..
        Bm        Em
 tegone nglarani ati..
           Am
 opo ora kelingan
                      D
 ning terminal ngawi iki..
                     G  G7
 sliramu ngucapne janji..

              C
 wes sak mestine..
                   D
 aku cukup sadar diri..
           G
 mergo kahanane
           Bm      Em
 koe malah mileh liyane..
                Am
 ra bakal tak lalekne
                D
 ceritoku lan koe..
                   G     Em
 saiki ninggal kenangane..

                Am
 ra bakal tak lalekne
                D
 ceritoku lan koe..
                        G
 saiki ninggal kenangane..
Facebook
Twitter

Chord Arya Dwipangga - Terminal Ngawi Ngucap Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Arya Dwipangga
  •