Kunci Gitar Yuni Vebra - Tau Nresnani

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em Am
        Dm G C..

                   F            Am
tego tenan yo sliramu.. dolanan atiku..
Dm                          G
sing jelas banget tulus nresnani..
              C
nganti tekane mati..

                 F           Am
tak kirone iso dowo.. dalane cerito..
  Dm                          G
nanging Gusti maringi dalan liyo..
             C
kowe ninggal lungo..

Reff :
                 F                G
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                 C
 meski mung sepintas.. wektu..
                 F               Dm
 sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
               G
 meski sak durunge..
             C     G-Am-Bm
 ra ngerti sifatmu..

C
 matur suwun uwis tau ono ning atiku
F
 matur suwun banget uwis ngancani aku
G
 tak kiro awak dewe
                          F
iso nyanding sampek sak dowone wektu
                               G
nanging piye maneh iki wes dalane
                   G
crita tekan ndek wingi
sak durung medotke tresno
C
sing marai atiku iki dadi loro

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

                 F           Am
tak kirone iso dowo.. dalane cerito..
  Dm                          G
nanging Gusti maringi dalan liyo..
             C
kowe ninggal lungo..

Reff :
                 F                G
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                 C
 meski mung sepintas.. wektu..
                 F               Dm
 sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
               G                 C
 meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

                   F                 G
 setidaknya aku pernah.. mencintai kamu..
               C
 walau hanya sepintas waktu..
                   F                 Dm
 setidaknya aku pernah.. mengagumi kamu..
              G                C
 walau sebelumnya.. tak tahu sifatmu..

 C                       F
  matur suwun wes ngekek'i..
              G               C
 loro ning atiku.. sing marai tatu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m Bm
        Em A D..

                   G            Bm
tego tenan yo sliramu.. dolanan atiku..
Em                          A
sing jelas banget tulus nresnani..
              D
nganti tekane mati..

                 G           Bm
tak kirone iso dowo.. dalane cerito..
  Em                          A
nanging Gusti maringi dalan liyo..
             D
kowe ninggal lungo..

Reff :
                 G                A
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                 D
 meski mung sepintas.. wektu..
                 G               Em
 sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
               A
 meski sak durunge..
             D     A-Bm-Ccism
 ra ngerti sifatmu..

D
 matur suwun uwis tau ono ning atiku
G
 matur suwun banget uwis ngancani aku
A
 tak kiro awak dewe
                          G
iso nyanding sampek sak dowone wektu
                               A
nanging piye maneh iki wes dalane
                   A
crita tekan ndek wingi
sak durung medotke tresno
D
sing marai atiku iki dadi loro

Musik : G A F#m Bm
        Em A D..

                 G           Bm
tak kirone iso dowo.. dalane cerito..
  Em                          A
nanging Gusti maringi dalan liyo..
             D
kowe ninggal lungo..

Reff :
                 G                A
 sak orane aku tau.. nresnani awakmu..
                 D
 meski mung sepintas.. wektu..
                 G               Em
 sak orane aku tau.. ngagumi awakmu..
               A                 D
 meski sak durunge.. ra ngerti sifatmu..

                   G                 A
 setidaknya aku pernah.. mencintai kamu..
               D
 walau hanya sepintas waktu..
                   G                 Em
 setidaknya aku pernah.. mengagumi kamu..
              A                D
 walau sebelumnya.. tak tahu sifatmu..

 D                       G
  matur suwun wes ngekek'i..
              A               D
 loro ning atiku.. sing marai tatu..
Facebook
Twitter

Chord Yuni Vebra - Tau Nresnani


Lihat semua :
  • Chord Yuni Vebra
  •