Kunci Gitar Yayan Orlando - Pengenku Siji

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C E Am..-G
        F Em Dm G..

C            G/B  Am
banget suwene.. aku nunggu kowe..
F                    G
banget suwene.. sepi sing tak rasakne..
C             G/B    Am
nganti seprene.. ora ono kabare..
   F         G          C
nandang roso koyo mengkene..

C             G/B  Am
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
F                      G
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
C       Bb         A           Dm
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   F             G             C G
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        C  A          Dm       Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am
 sing biso gemati..
     Dm           F            G
 lan ngerteni.. roso jeroning ati..

        C      Gm           F      Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am           Dm       G           G# 
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : G#..D#..Dm G C..
        F..Em Am F..G..

C             G/B  Am
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
F                      G
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
C       Bb         A           Dm
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   F             G             C  G
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        C  A          Dm       Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am           Dm 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   F            G
 roso jeroning ati..

        C      Gm           F      Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am           Dm       G          (G#)
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : G#..D#..Dm G C..
        F..Em Am F..G..

C                  Am
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
F                      G
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
C       Bb         A           Dm
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   F             G             C G
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        C  A          Dm       Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am           Dm 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   F            G
 roso jeroning ati..

        C      Gm           F      Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am           Dm       G           C  G
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

        C  A          Dm       Fm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Am           Dm 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   F            G
 roso jeroning ati..

        C      Gm           F      Fm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Am           Dm       G           G# D# 
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F# Bm..-A
        G F#m Em A..

D           -A/C# Bm
banget suwene.. aku nunggu kowe..
G                    A
banget suwene.. sepi sing tak rasakne..
D            -A/C#   Bm
nganti seprene.. ora ono kabare..
   G         A          D
nandang roso koyo mengkene..

D            -A/C# Bm
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
G                      A
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
D       C          B           Em
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   G             A             D  A
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        D  B          Em       Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm
 sing biso gemati..
     Em           G            A
 lan ngerteni.. roso jeroning ati..

        D      Am           G      Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm           Em       A          (Bb)
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : BbF..Em A D..
        G..F#m Bm G..A..

D            -A/C# Bm
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
G                      A
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
D       C          B           Em
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   G             A             D  A
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        D  B          Em       Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm           Em 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   G            A
 roso jeroning ati..

        D      Am           G      Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm           Em       A          (Bb)
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

Musik : Bb..F..Em A D..
        G..F#m Bm G..A..

D                  Bm
aku ning kene.. ngugemi janjimu..
G                      A
aku ning kene.. tansah jogo atimu..
D       C          B           Em
sepiro abote bakal tak perjuangke..
   G             A             D  A
mergo tresno iki mung kanggo kowe..

Reff :
        D  B          Em       Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm           Em 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   G            A
 roso jeroning ati..

        D      Am           G      Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm           Em       A           D  A
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..

        D  B          Em       Gm
 duh Gusti.. pengenku mung siji..
           Bm           Em 
 sing biso gemati.. lan ngerteni.. 
   G            A
 roso jeroning ati..

        D      Am           G      Gm
 duh Gusti.. tolong dongaku diijabahi..
  Bm           Em       A           Bb F..
 ati iki.. tresno iki.. tansah nyawiji..
Facebook
Twitter

Chord Yayan Orlando - Pengenku Siji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Yayan Orlando
  •