Kunci Gitar Ida Sabilla - Kediri Singapore

Transpose:
Intro : G Em Am D
        G E Am D..

G                    Em
aku tresno neng sliramu..
   C     D       G
ibarat kopi karo susu..
G                    Em
aku tresno neng sliramu..
      C            D       G
tak jogo sampek loncate nyawaku..

Int. Am G D..

G                    Em
aku tresno neng sliramu..
   C     D       G
ibarat kopi karo susu..
G                    Em
aku tresno neng sliramu..
      C            D       G
tak jogo sampek loncate nyawaku..

    Am 
aku sanggup ngenteni..
       Em
kowe mulih teko luar negri..
        Am
sing penting ojo sampek lali
        D
janjimu neng alun-alun kediri..

Reff :
            G             D
 roso tresnoku ora bakal ilang..
     C                    G
 senajan awakmu neng perantauan
            G               D
 roso tresnoku ora bakal luntur..
     C          D      G
 senajan awakmu neng singapore..

          C                     G
 neng kediri.. aku tansah setyo ngenteni
           D                           G
 neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
 
 neng kediri.. aku tansah setyo ngenteni
           D                           G
 neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..

Musik : Em..Bm..C D G..
        Em..Bm..C D G C-C D-D G

G                    Em
aku tresno neng sliramu..
   C     D       G
ibarat kopi karo susu..
G                    Em
aku tresno neng sliramu..
      C            D       G
tak jogo sampek loncate nyawaku..

    Am 
aku sanggup ngenteni..
       Em
kowe mulih teko luar negri..
        Am
sing penting ojo sampek lali
        D
janjimu neng alun-alun kediri..

Reff :
            G             D
 roso tresnoku ora bakal ilang..
     C                    G
 senajan awakmu neng perantauan
            G               D
 roso tresnoku ora bakal luntur..
     C          D      G
 senajan awakmu neng singapore..

          C                     G
 neng kediri.. aku tansah setyo ngenteni
           D                           G
 neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
          C                     G
 neng kediri.. aku tansah setyo ngenteni
           D                           G
 neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..

          C                     G
 neng kediri.. aku tansah setyo ngenteni
        D                              G
 neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
          C                     G
 neng kediri.. aku tansah setyo ngenteni
        D                              G
 neng singapore tresnamu ojo sampek luntur..
           D
 neng singapore..
Facebook
Twitter

Chord Ida Sabilla - Kediri Singapore

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ida Sabilla
  •