Kunci Gitar Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang

Transpose:
Intro : Gm Cm F Bb
        G Cm D Gm D..

Gm                      F
padange mbulan tengah wengi iki..
Cm                   Gm
gemebyar lintang tak sawangi..
Gm                       F
nanging durung biso ku nutupi gelo..
Cm                         D
marang sliramu sing nggawe aku kuciwo..

   G                Cm
atiku.. ajur ra karuan..
         Gm       D         Gm
mrebes mili eluh iki ning pipiku..

Int. D7 Am-B

Em                 D
tulung ing ati aku njaluk pangapuro..
Am                Em
ora krepku nggawe sliramu sengsoro..
Em                   D
aku rak ngelali sumpahe naliko kae..
Am                  B
nanging saiki kok malah ngene dadine..

       E                Am
wong tuwo.. ku uwes nyandingke..
     Em         B        Em
kudu nrimo karo jodo pilihane..

Musik : B  C  B  Em
        Am D G Em
        Am B Em  B -Cm

Reff :
-D        Gm
 gunung pati kang nyekseni
          Cm
 tresnoku marang sliramu
         F
 sak tenane ati iki
              Bb         D
 wes gandrung matri welasmu
      Cm          F
 opo iki sing jenenge
           Bb          Gm
 modal tresno tanpo bondho
         D#         G#        D
 kudu ngalah demi karepe wong tuo..

 Int. G Cm Am B

          Em
 langit semarang tak sawang
          Am
 mendhung ngalangi rembulan
         D
 dudu mergo wes rak sayang
           G         B
 nanging kabeh wes kahanan
           Am     D
 tak tutup cerito iki
        G            Em
 tak simpen jroning atiku
       C              Am      B
 wes cukup kang mas legowo atimu..
         Em
 lilakno lungoku..

Musik : B  C  B  Em
        Am D G Em
        Am B Em  B-B-B -Cm-D

Reff :
          Gm
 gunung pati kang nyekseni
          Cm
 tresnoku marang sliramu
         F
 sak tenane ati iki
              Bb         D
 wes gandrung matri welasmu
      Cm          F
 opo iki sing jenenge
           Bb          Gm
 modal tresno tanpo bondho
         D#         G#   D
 kudu ngalah demi karepe wong tuo..

 Int. G Cm Am-Am B

          Em
 langit semarang tak sawang
          Am
 mendhung ngalangi rembulan
         D
 dudu mergo wes rak sayang
           G         B
 nanging kabeh wes kahanan
           Am     D
 tak tutup cerito iki
        G            Em
 tak simpen jroning atiku
       C              Am      B
 wes cukup kang mas legowo atimu..
         Em
 lilakno lungoku..
       C              Am      B
 wes cukup kang mas legowo atimu..
           Em-B-Em-B-Em
 lilakno lungoku..

Outro : Dm  Bb  F  A
        Dm  Bb  Gm  A..
        Dm-A-Dm-A-Dm-A-Dm-A-D
Facebook
Twitter

Chord Gopal Singh X Puput Tiffisya - Mendhung Ing Langit Semarang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Puput Tiffisya
  •