Kunci Gitar Bagus Cadel & Dewi Yan - Manut Kersane Gusti

Transpose:
Intro : Am G F..
        Am G F..G..

Am                      G
panase awan.. ninggal kenangan..
F                       C
naliko kowe megat katresnan..
            Dm              Em
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     F                 G
kowe ngilang.. ora pamitan..

Am                    G
ora perlu kudu di.. getuni..
   F                   C
mergo kabeh uwis di niati..
             Dm               Em
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    F                    G
ora sabar.. langsung mutusi..

Reff :
 Dm   G
  aku ra mlayu..
 C       F        Dm
  seko kenyataan iki..
           E         Am     A
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Dm        G
  ben dadi ngerti..
 C          F         Dm
  tresno ra kudu nduweni..
         E          Am      -G F
 semeleh manut kersane Gusti..

Int. Dm C G..
     Dm C G..

Am                      G
panase awan.. ninggal kenangan..
F                       C
naliko kowe megat katresnan..
            Dm              Em
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     F                 G
kowe ngilang.. ora pamitan..

Am                    G
ora perlu kudu di.. getuni..
   F                   C
mergo kabeh uwis di niati..
            Dm                Em
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    F                    G
ora sabar.. langsung mutusi..

Reff :
 Dm      G
  aku ra mlayu..
 C       F        Dm
  seko kenyataan iki..
           E         Am     A
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Dm        G
  ben dadi ngerti..
 C          F         Dm
  tresno ra kudu nduweni..
         E          Am
 semeleh manut kersane Gusti..

Musik : Dm G C F
        Dm E Am A
        Dm G C F
        Dm E Am A

Reff :
 Dm      G
  aku ra mlayu..
 C       F        Dm
  seko kenyataan iki..
           E         Am     A
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Dm      G
  aku yo ngerti..
 C          F         Dm
  tresno ra kudu nduweni..
         E          Am
 semeleh manut kersane Gusti..

 Dm      G
  aku ra mlayu..
 C       F        Dm
  seko kenyataan iki..
           E         Am     A
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Dm        G
  ben dadi ngerti..
 C          F         Dm
  tresno ra kudu nduweni..
         E          Am
 semeleh manut kersane Gusti..
 Dm       G          Am
  semeleh manut kersane Gusti..
 Dm       G          Am
  semeleh manut kersane Gusti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em D C..
        Em D C..D..

Em                      D
panase awan.. ninggal kenangan..
C                       G
naliko kowe megat katresnan..
            Am              Bm
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     C                 D
kowe ngilang.. ora pamitan..

Em                    D
ora perlu kudu di.. getuni..
   C                   G
mergo kabeh uwis di niati..
             Am               Bm
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    C                    D
ora sabar.. langsung mutusi..

Reff :
 Am   D
  aku ra mlayu..
 G       C        Am
  seko kenyataan iki..
           B         Em     E
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Am        D
  ben dadi ngerti..
 G          C         Am
  tresno ra kudu nduweni..
         B          Em      -D C
 semeleh manut kersane Gusti..

Int. Am G D..
     Am G D..

Em                      D
panase awan.. ninggal kenangan..
C                       G
naliko kowe megat katresnan..
            Am              Bm
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     C                 D
kowe ngilang.. ora pamitan..

Em                    D
ora perlu kudu di.. getuni..
   C                   G
mergo kabeh uwis di niati..
            Am                Bm
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    C                    D
ora sabar.. langsung mutusi..

Reff :
 Am      D
  aku ra mlayu..
 G       C        Am
  seko kenyataan iki..
           B         Em     E
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Am        D
  ben dadi ngerti..
 G          C         Am
  tresno ra kudu nduweni..
         B          Em
 semeleh manut kersane Gusti..

Musik : Am D G C
        Am B Em E
        Am D G C
        Am B Em E

Reff :
 Am      D
  aku ra mlayu..
 G       C        Am
  seko kenyataan iki..
           B         Em     E
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Am      D
  aku yo ngerti..
 G          C         Am
  tresno ra kudu nduweni..
         B          Em
 semeleh manut kersane Gusti..

 Am      D
  aku ra mlayu..
 G       C        Am
  seko kenyataan iki..
           B         Em     E
 ra tak anggep iki dadi pacoban..

 Am        D
  ben dadi ngerti..
 G          C         Am
  tresno ra kudu nduweni..
         B          Em
 semeleh manut kersane Gusti..
 Am       D          Em
  semeleh manut kersane Gusti..
 Am       D          Em
  semeleh manut kersane Gusti..
Facebook
Twitter

Chord Bagus Cadel & Dewi Yan - Manut Kersane Gusti

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Bagus Cadel
  • Chord Dewi Yan
  •