Kunci Gitar Toni Belok Kiri - Ngampet Rindu

Transpose:
Intro : C F G C F

    C         Em          Am
wes ben aku wae sing ngelakoni..
 F                       G
asal koe sabar gelem ngenteni..
F      G       Em       Am
aku janji.. njogo perasaanmu 
    F        Dm         G
senajan koe ora neng sandingku..

   C         Em              Am
yo mung penjalukku marang sliramu..
  F                       G
dongo lan semangat kanggo aku..
F       G      Em        Am
aku ngerti.. roso jrone atimu..
F        G        C    F G
ra sabar pingin ketemu..

Reff :
        C              Am
 koe rindu aku luwih rindu
       Em                Am
 koe kangen aku luwih kangen
   F                      G  
 nanging kok ngene to kahanane..

           C                 Am    
 senadyan abot tetep tak kuatne
            Em              Am
 mugo ndang cepet oleh dalane
    F
 rindu lan kangen iseh
        G
 tak simpen ono kene..

 Em         F
 ndongo.. dinongo..
 Em             Am
 mugo.. ndang ketemu..
   F                G      C    G
 i love you full cintaku padamu..

Musik : F..G -F Em..Am..
        Dm..G..

   C         Em              Am
yo mung penjalukku marang sliramu..
  F                       G
dongo lan semangat kanggo aku..
F       G      Em        Am
aku ngerti.. roso jrone atimu..
F        G          C  F G
ra sabar pingin ketemu..

Reff :
        C              Am
 koe rindu aku luwih rindu
       Em                Am
 koe kangen aku luwih kangen
   F                      G  
 nanging kok ngene to kahanane..

           C                 Am    
 senadyan abot tetep tak kuatne
            Em              Am
 mugo ndang cepet oleh dalane
    F
 rindu lan kangen iseh
        G
 tak simpen ono kene..

        C              Am
 koe rindu aku luwih rindu
       Em                Am
 koe kangen aku luwih kangen
   F                      G  
 nanging kok ngene to kahanane..

           C                 Am    
 senadyan abot tetep tak kuatne
            Em              Am
 mugo ndang cepet oleh dalane
    F
 rindu lan kangen iseh
        G
 tak simpen ono kene..

 Em         F
 ndongo.. dinongo..
 Em             Am
 mugo.. ndang ketemu..
   F                G      C
 i love you full cintaku padamu..
Facebook
Twitter

Chord Toni Belok Kiri - Ngampet Rindu

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Toni Belok Kiri
  •