Kunci Gitar Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C G/B Am A Dm  G
        Em  Am  F G..

C       G            Am    -G
dek.. kowe sng tak gemateni..
     F             G           C
mung jenengmu sing ning njero ati..
F      G               Em       Am
 atiku ra kuat nyonggo kahanan iki..
        F             G           C
nompo kenyataan amung sewates ngimpi..

Int. F G C..

C      G           Am
mas.. aku yo ngerteni..
       F        G          C
yen sliramu gemati marang aku..
F       G           Em         Am
 tapi kahananku ra iso dipeksakke..
           F             G
mergo wong tuoku ora setuju..
         C  C7
karo awakmu..

    F    G     Em      Am
aku berjuang.. kanggo awakmu
F       G             C    C7
 tibo tangiku nggo sliramu..
F G        Em     Am
 opo wae.. tak usahake..
    F       G           C
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  F            G        C
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      F            G         C
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   F          G            Em  A
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        F               G          C
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati ..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C-G-Am-C

    F    G     Em      Am
aku berjuang.. kanggo awakmu
F         G            C  C7
tibo tangiku nggo sliramu..
F G        Em       Am
 opo wae.. tak usahake..
    F       G             C
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  F            G        C
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      F            G         C
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   F          G            Em  A
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        F               G          C
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

  F            G        C
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      F            G         C
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   F          G            Em  A
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        F               G          C
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

           F
 iki wes nasibku..
 G                 Em
  ngempet loroku kelangan awakmu..
 Am               F
  iki mung rencanamu..
   G                      C
 tapi Gusti ra maringi restu..
                 F
 iki mung rencanaku..
   G                   C
 tapi Gusti ra maringi restu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B/D# C#m C# F#m  B
        G#m  C#m  A  B..

E       B            C#m   -B
dek.. kowe sng tak gemateni..
     A             B           E
mung jenengmu sing ning njero ati..
A      B               G#m      C#m
 atiku ra kuat nyonggo kahanan iki..
        A             B           E
nompo kenyataan amung sewates ngimpi..

Int. A B E..

E      B           C#m
mas.. aku yo ngerteni..
       A        B          E
yen sliramu gemati marang aku..
A       B           G#m        C#m
 tapi kahananku ra iso dipeksakke..
           A             B
mergo wong tuoku ora setuju..
         E  E7
karo awakmu..

    A    B     G#m     C#m
aku berjuang.. kanggo awakmu
A       B             E    E7
 tibo tangiku nggo sliramu..
A B        G#m    C#m
 opo wae.. tak usahake..
    A       B           E
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  A            B        E
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      A            B         E
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   A          B            G#m C#
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        A               B          E
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati ..

Musik : A B G#m C#m
        A B E..
        A B G#m C#m
        A B E-B-C#m-E

    A    B     G#m     C#m
aku berjuang.. kanggo awakmu
A         B            E  E7
tibo tangiku nggo sliramu..
A B        G#m      C#m
 opo wae.. tak usahake..
    A       B             E
supoyo aku iso nyanding kowe..

Reff :
  A            B        E
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      A            B         E
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   A          B            G#m C#
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        A               B          E
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

  A            B        E
 aku pengen mbahagiakno awakmu..
      A            B         E
 dadi lintang sing madangi dalanmu..
   A          B            G#m C#
 tapi pungkasaning crito loro iki..
        A               B          E
 ikhlas tak tompo kanti tekaning pati..

           A
 iki wes nasibku..
 B                 G#m
  ngempet loroku kelangan awakmu..
 C#m              A
  iki mung rencanamu..
   B                      E
 tapi Gusti ra maringi restu..
                 A
 iki mung rencanaku..
   B                   E
 tapi Gusti ra maringi restu..
Facebook
Twitter

Chord Nyawiji Official feat. Anestya Wastu - Pungkasaning Cerito

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Anestya Wastu
  • Chord Nyawiji Official
  •