Kunci Gitar Niken - Tresnoku Wes Ilang

Transpose:
Reff :
       Am       Em
 tresnoku uwes ilang..
       F         C
 wes kebacut kelaran..
    Dm        Am
 mergo rosoku iki..
     Dm        G
 wes terlalu sayang..

       Am      Em
 kok tegone atimu..
      F       C
 gawe loro atiku..
       Dm          E
 tresnoku sing tenanan..
           F          E
 mung mbok anggep dolanan..

    C          Em      Am
wes gelo.. wes kebacut cidro..
       F         Dm       G
wes senjo tenan aku yen kelingan..
  Em                      Am
kelingan mbiyen mbok gawe loro..
     Dm                   G
saikine kowe teko mbaleni tresno..

  C          Em       Am
lungamu.. ninggalke kenangan..
    F          Dm     G
kenangan gawe atiku kelaran..
  Em                 Am
manise esemmu nutupi janji sing semu..
     Dm            G
loro atiku.. wes kadung jeru..

Reff :
       Am       Em
 tresnoku uwes ilang..
       F         C
 wes kebacut kelaran..
    Dm        Am
 mergo rosoku iki..
     Dm        G
 wes terlalu sayang..

       Am      Em
 kok tegone atimu..
      F       C
 gawe loro atiku..
       Dm          E
 tresnoku sing tenanan..
           F          E
 mung mbok anggep dolanan..

Musik : Am Em F C
        Dm Am Dm G
        Am Em F C
        Dm Am Dm G..

  C          Em       Am
lungamu.. ninggalke kenangan..
    F          Dm     G
kenangan gawe atiku kelaran..
  Em                 Am
manise esemmu nutupi janji sing semu..
     Dm            G
loro atiku.. wes kadung jeru..

Reff End :
     Am      Em
 opo ora kelingan..
        F          C
 mbiyen pernah barengan..
    Dm         Am
 janjine ngancani..
        Dm             G
 neng kowe sing mblenjani..

         Am        Em
 neng ngopo kowe teko..
      F           C
 yen amung gawe loro..
        Dm        E
 sing gede pangapuro..
   F           E      Am
 jujur aku wes ra iso nompo..
  Dm         E       Am
 ati iki wes kebacut loro..
Facebook
Twitter

Chord Niken - Tresnoku Wes Ilang


Lihat semua :
  • Chord Niken
  •