Kunci Gitar Kinnara - Teu Di Restuan

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : C G Am Em
        F..Fm..

C        G      Am       A
akhirna urang.. boga pasangan..
Dm                G
saenggeus urang.. lila sorangan..
C        G          Am           A
tapi harepan.. beda jeung kenyataan..
  Dm                      G
kisah cinta urang.. putus ditengah jalan..

F                  G
wajar.. mun indung bapana..
       C         G/B       Am
hayang ningali budakna bahagia..
        Dm          G             C
tapi hanjakalna.. diukur dina materina..

Reff :
 F G   C               G/B  Am
   geningan.. ku urang ge kaalaman..
    Dm              G
 cinta.. anu teu di restuan..
-F    Em                   Am
 lantaran hirup urang anu acan mapan..
      Dm                       G
 lantaran urangna nu can puguh pagawean..

     C               G/B  Am
 geningan.. ku urang ge kaalaman..
       Dm               G
 calon mitoha anu nitah enggeusan..
-G    Em                        Am
 lantaran mun urang tiap datang ngapelan..
       Dm                      G
 urang ngan ukur mawa martabak sisi jalan..

Musik : F Fm Em  A
        Dm G A..
             ooo.. wo uwoo..

Reff : (overtune)
 G A   D               A/C# Bm
   geningan.. ku urang ge kaalaman..
    Em              A
 cinta.. anu teu di restuan..
-G    F#m                  Bm
 lantaran hirup urang anu acan mapan..
      Em                       A
 lantaran urangna nu can puguh pagawean..

 G A   D               A/C# Bm
   geningan.. ku urang ge kaalaman..
       Em     D         A
 calon mitoha anu nitah enggeusan..
 G    F#m                       Bm
 lantaran mun urang tiap datang ngapelan..
-B     Em                      A
 urang ngan ukur mawa martabak sisi jalan..
 G   Gm D
 huuu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m
        G..Gm..

D        A      Bm       B
akhirna urang.. boga pasangan..
Em                A
saenggeus urang.. lila sorangan..
D        A          Bm           B
tapi harepan.. beda jeung kenyataan..
  Em                      A
kisah cinta urang.. putus ditengah jalan..

G                  A
wajar.. mun indung bapana..
       D         A/C#      Bm
hayang ningali budakna bahagia..
        Em          A             D
tapi hanjakalna.. diukur dina materina..

Reff :
 G A   D              -A/C# Bm
   geningan.. ku urang ge kaalaman..
    Em              A
 cinta.. anu teu di restuan..
-G    F#m                  Bm
 lantaran hirup urang anu acan mapan..
      Em                       A
 lantaran urangna nu can puguh pagawean..

     D              -A/C# Bm
 geningan.. ku urang ge kaalaman..
       Em               A
 calon mitoha anu nitah enggeusan..
-A    F#m                       Bm
 lantaran mun urang tiap datang ngapelan..
       Em                      A
 urang ngan ukur mawa martabak sisi jalan..

Musik : G Gm F#m B
        Em A B..
             ooo.. wo uwoo..

Reff : (overtune)
 A B   E              -B/D# C#m
   geningan.. ku urang ge kaalaman..
    F#m             B
 cinta.. anu teu di restuan..
-A    G#m                  C#m
 lantaran hirup urang anu acan mapan..
      F#m                      B
 lantaran urangna nu can puguh pagawean..

 A B   E              -B/D# C#m
   geningan.. ku urang ge kaalaman..
       F#m    E         B
 calon mitoha anu nitah enggeusan..
 A    G#m                       C#m
 lantaran mun urang tiap datang ngapelan..
-C#    F#m                     B
 urang ngan ukur mawa martabak sisi jalan..
 A   Am  E
 huuu..
Facebook
Twitter

Chord Kinnara - Teu Di Restuan


Lihat semua :
  • Chord Kinnara
  •