Kunci Gitar Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : C Em Am Em
        F Fm C..

    C                    Em
tak rasak rasakne.. tansoyo ra karuan..
  Am                     Em
lungamu ket kae wes ra tau enek kabar..
     F           Fm                  C
tak WA nek HP mu.. wes ra aktif nomermu..

  C                        Em
langit sore iki nang taman jurang senggani..
  Am                   Em
kelingan janjimu ora bakal ngloro ati..
        F         Fm                C  
nanging koe saiki.. wes ra tau ngabari..

Int. C  G/B F  G

C               Em
mas.. sepurane aku..
 Am                 Em
ora.. sah ngarepne aku..
 F              Em
iki.. dalan uripku..
 F             G
aku.. dudu jodomu..

C                     Em
mas.. mung siji njalukku..
  Am              Em
tulong.. lalekno aku..
 F               Em
iki.. kabeh salahku..
    F        G         C  C-G/B
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Am           Dm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     G                     C  C-G/B
 senajan ati iki ngempet loro..
 Am            Dm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         G                    C
 yen tresno iki mung dadi cerito..

Musik : Em F G Am Em F G..

C               Em
mas.. sepurane aku..
 Am                 Em
ora.. sah ngarepne aku..
 F              Em
iki.. dalan uripku..
 F             G
aku.. dudu jodomu..

C                     Em
mas.. mung siji njalukku..
  Am              Em
tulong.. lalekno aku..
 F               Em
iki.. kabeh salahku..
    F        G         C  C-G/B
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Am                Dm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     G                     C  C-G/B
 senajan ati iki ngempet loro..
 Am            Dm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         G                    C  C-G/B
 yen tresno iki mung dadi cerito..

 Am                Dm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     G                     C  C-G/B
 senajan ati iki ngempet loro..
 Am            Dm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         G                    C
 yen tresno iki mung dadi cerito..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Am Dm Am
        Bb Bbm F..

    F                    Am
tak rasak rasakne.. tansoyo ra karuan..
  Dm                     Am
lungamu ket kae wes ra tau enek kabar..
     Bb          Bbm                 F
tak WA nek HP mu.. wes ra aktif nomermu..

  F                        Am
langit sore iki nang taman jurang senggani..
  Dm                   Am
kelingan janjimu ora bakal ngloro ati..
        Bb        Bbm              (F)
nanging koe saiki.. wes ra tau ngabari..

Int. F C/E Bb C

F               Am
mas.. sepurane aku..
 Dm                 Am
ora.. sah ngarepne aku..
 Bb             Am
iki.. dalan uripku..
 Bb            C
aku.. dudu jodomu..

F                     Am
mas.. mung siji njalukku..
  Dm              Am
tulong.. lalekno aku..
 Bb              Am
iki.. kabeh salahku..
    Bb       C         F  F-C/E
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Dm           Gm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     C                     F  F-C/E
 senajan ati iki ngempet loro..
 Dm            Gm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         C                    F
 yen tresno iki mung dadi cerito..

Musik : Am Bb C Dm Am Bb C..

F               Am
mas.. sepurane aku..
 Dm                 Am
ora.. sah ngarepne aku..
 Bb             Am
iki.. dalan uripku..
 Bb            C
aku.. dudu jodomu..

F                     Am
mas.. mung siji njalukku..
  Dm              Am
tulong.. lalekno aku..
 Bb              Am
iki.. kabeh salahku..
    Bb       C         F  F-C/E
aku ra iso nepati janjiku..

Reff :
 Dm                Gm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     C                     F  F-C/E
 senajan ati iki ngempet loro..
 Dm            Gm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         C                    F  F-C/E
 yen tresno iki mung dadi cerito..

 Dm                Gm
 ndongo.. aku mung biso ndongo..
     C                     F  F-C/E
 senajan ati iki ngempet loro..
 Dm            Gm
 lilo.. aku ra bakal lilo..
         C                    F
 yen tresno iki mung dadi cerito..
Facebook
Twitter

Chord Jurang Senggani Dadi Cerito - Reny Sasheta ft. Win Broto

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Reny Sasheta
  • Chord Win Broto
  •