Kunci Gitar Guntur X Vian - Tresno Dewean

Transpose:
Capo ♪ fret 5

Intro : F G -F Em A
        Dm Em-F-G C G

C        G  Am
jan.. atiku loro..
F                    G
wes meh ra kuat nyonggo..
-F        Em
 tak kiro kowe masa depan
       Am
jebule pelampiasan..
   Dm                 G
atiku.. mbok gawe dolanan..

C        G  Am
jan.. atiku loro..
   F                         G
mrono mrene aku mbok anggep opo..
-F      Em 
 tresno disepelekan
             Am
mbok banding-bandingno mantan
    Dm                 G
padahal.. tresnoku tenanan..

Reff :
           F                     G
 uwes gandengan jebule ra sido sayang
       -F     Em                       Am
 berdua chattingan seng tresno aku dewean
                 Dm                   G
 opo kowe ora ngerti roso loro njero ati
                    C                 C7
 mbok wenehi pengarepan sing ra pasti..

           F                         G
 nek ora biso mbok ngomong terus terango
         -F  Em        E             Am
 yen neng atimu iseh kelingan wong liyo..
       Dm             G   
 ojo saiki.. wes main ati
                C
 kowe lagek mutusi..

Int. Dm Em Fm G..

C        G Am
jan.. atiku loro..
   F                         G
mrono mrene aku mbok anggep opo..
       Em 
tresno disepelekkan
             Am
mbok banding-bandingno mantan
    Dm                 G
padahal.. tresnoku tenanan..

Reff :
           F                     G
 uwes gandengan jebule ra sido sayang
              Em                       Am
 berdua chattingan seng tresno aku dewean
                 Dm                   G
 opo kowe ora ngerti roso loro njero ati
                    C                 C7
 mbok wenehi pengarepan sing ra pasti..

           F                         G
 nek ora biso mbok ngomong terus terango
             Em                      Am
 yen neng atimu iseh kelingan wong liyo..
       Dm             G   
 ojo saiki.. wes main ati
                C
 kowe lagek mutusi..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G C      G
             ha aaaa..

Reff :
           F                     G
 uwes gandengan jebule ra sido sayang
              Em                       Am
 berdua chattingan seng tresno aku dewean
                 Dm                   G
 opo kowe ora ngerti roso loro njero ati
                    C                 C7
 mbok wenehi pengarepan sing ra pasti..

           F                         G
 nek ora biso mbok ngomong terus terango
             Em                      Am
 yen neng atimu iseh kelingan wong liyo..
       Dm             G   
 ojo saiki.. wes main ati
                D F Em D# Dm  G
 kowe lagek mutusi..
                C
 kowe lagek mutusi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C -Bb Am D
        Gm Am-Bb-C F C

F        C  Dm
jan.. atiku loro..
Bb                   C
wes meh ra kuat nyonggo..
-Bb       Am
 tak kiro kowe masa depan
       Dm
jebule pelampiasan..
   Gm                 C
atiku.. mbok gawe dolanan..

F        C  Dm
jan.. atiku loro..
   Bb                        C
mrono mrene aku mbok anggep opo..
-Bb     Am 
 tresno disepelekan
             Dm
mbok banding-bandingno mantan
    Gm                 C
padahal.. tresnoku tenanan..

Reff :
           Bb                    C
 uwes gandengan jebule ra sido sayang
       -Bb    Am                       Dm
 berdua chattingan seng tresno aku dewean
                 Gm                   C
 opo kowe ora ngerti roso loro njero ati
                    F                 F7
 mbok wenehi pengarepan sing ra pasti..

           Bb                        C
 nek ora biso mbok ngomong terus terango
         -Bb Am        A             Dm
 yen neng atimu iseh kelingan wong liyo..
       Gm             C   
 ojo saiki.. wes main ati
                F
 kowe lagek mutusi..

Int. Gm Am Bbm C..

F        C  Dm
jan.. atiku loro..
   Bb                        C
mrono mrene aku mbok anggep opo..
       Am 
tresno disepelekkan
             Dm
mbok banding-bandingno mantan
    Gm                 C
padahal.. tresnoku tenanan..

Reff :
           Bb                    C
 uwes gandengan jebule ra sido sayang
              Am                       Dm
 berdua chattingan seng tresno aku dewean
                 Gm                   C
 opo kowe ora ngerti roso loro njero ati
                    F                 F7
 mbok wenehi pengarepan sing ra pasti..

           Bb                        C
 nek ora biso mbok ngomong terus terango
             Am                      Dm
 yen neng atimu iseh kelingan wong liyo..
       Gm             C   
 ojo saiki.. wes main ati
                F
 kowe lagek mutusi..

Musik : Gm C Am Dm
        Gm C F      C
             ha aaaa..

Reff :
           Bb                    C
 uwes gandengan jebule ra sido sayang
              Am                       Dm
 berdua chattingan seng tresno aku dewean
                 Gm                   C
 opo kowe ora ngerti roso loro njero ati
                    F                 F7
 mbok wenehi pengarepan sing ra pasti..

           Bb                        C
 nek ora biso mbok ngomong terus terango
             Am                      Dm
 yen neng atimu iseh kelingan wong liyo..
       Gm             C   
 ojo saiki.. wes main ati
                G  Bb Am G# Gm  C
 kowe lagek mutusi..
                F
 kowe lagek mutusi..
Facebook
Twitter

Chord Guntur X Vian - Tresno Dewean

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Guntur
  • Chord Vian
  •