Kunci Gitar Gemah Ripah - Wit Gedang

Transpose:
Intro : G D/F# Em D
        C G/B Am D G..

G           D/F#
 wis kadung sayang..
Em         D            C
 kabeh tak los kanggo kowe
          G/B
kowe sing tak sayang
      Am         D
jebul kowe malah ngilang..

G    D/F#
 ora kiro-kiro..
Em     D           C
 atiku mbok gawe loro
            G/B
ning ngarep moto
     Am            D
kowe mlaku ro wong liyo..

Int. C G/B Am D

G       D/F#
 cerito wingi..
Em       D          C
 durung iso tak lereni
        G/B
kebacut jeru
     Am          D
kowe neng njero atiku..

G    D/F#
 masio loro..
Em        D       C
 nanging aku iso opo
         G/B
wis akeh cerito
       Am         D
sing ketoto njero dodo..

C       B         Em
 ning taman kilisuci
  G            C
kowe ngucap janji
       D       G
jare sehidup semati..

Reff :
 C  D        G
  opo kowe lali..
 C      D           G
  Gusti kang anyekseni..
 C     D
  piye nasibku
      Bm            Em
 sing wis kadung percoyo..
   F                D
 bakal saklawase.. urip karo kowe..

 C  D             G
  tulung mbok sadaro..
 C       D            G
  tekaku mbok anggep opo..
 C    D       Bm
  ora ono bedane wit gedang
 Em            
 karo kowe..
 Am                        F
  nduwe jantung ning ra nduwe ati..
 D      (Gm)
  kowe tego..

Musik : Gm F D# Dm
        Cm Bb D..

G    D/F#
 cerito wingi..
Em       D        C
 durung iso tak lereni
        G/B
kebacut jeru
     Am          D
kowe neng njero atiku..

G    D/F#
 masio loro..
Em        D       C
 nanging aku iso opo
         G/B
wis akeh cerito
       Am         D
sing ketoto njero dodo..

C       B         Em
 ning taman kilisuci
  G            C
kowe ngucap janji
       D       G  Gsus4
jare sehidup semati..

Reff :
 C  D        G
  opo kowe lali..
 C      D           G
  Gusti kang anyekseni..
 C     D
  piye nasibku
      Bm            Em
 sing wis kadung percoyo..
   F                D
 bakal saklawase.. urip karo kowe..

 C  D             G
  tulung mbok sadaro..
 C       D            G
  tekaku mbok anggep opo..
 C    D       Bm
  ora ono bedane wit gedang
 Em            
 karo kowe..
 Am                        F
  nduwe jantung ning ra nduwe ati..
 D       G Gsus4 G
  kowe tego..
Facebook
Twitter

Chord Gemah Ripah - Wit Gedang

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Gemah Ripah
  •