Kunci Gitar Arseniotim - Sejatine Tresno

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : Am..G..

 C             F
ati.. iki dadi seksi..
    Dm        G
yen ra bakal ono..
     G           Am
sing ngganti tuluse..
     F    G          C    Csus4
sliramu.. tanpo gawe cidro..

 C              F
eluh.. moto iki ngerti..
    Dm        G
yen akeh rintangan
    G        Am
wes dewe lewati..
   F     G       C
kanthi.. ikhlas ati..

        F              G
bondo rupo.. iso digoleki..
            F          G
nanging tresno.. ikhlasmu
                   G
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  Am               F
 urip.. ro aku opo anane..
           C
 sing gede pangapurane
          G
 rung iso mbahagiakke..

  Am               F
 aku.. gandeng koe rekoso..
           C
 bareng perjuangke..
        Dm
 tekane urip iki..
       F      G      (F)
 diakhiri.. marang Gusti..

Musik : F G C Am F G..
Tab G : G-G -G Em-F-F#m-G

 C              F
eluh.. moto iki ngerti..
    Dm        G
yen akeh rintangan
    F        G
wes dewe lewati..
   F     G       C
kanthi.. ikhlas ati..

        F              G
bondo rupo.. iso digoleki..
            F          G
nanging tresno.. ikhlasmu..
                   G
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  Am               F
 urip.. ro aku opo anane..
           C
 sing gede pangapurane
          G
 rung iso mbahagiakke..

  Am               F
 aku.. gandeng koe rekoso..
           C
 bareng perjuangke..
        Dm
 tekane urip iki..
       F      G       C
 diakhiri.. marang Gusti..

    F                G
koe mung ngrasakno susahe..
      Em       Am
aku yowes orapopo
      Dm
bakal tak bahagiakke..
        F         G      C
sakmampumu.. kuwi bahagiaku.. hoo..

Reff :
  Am               Em
 urip.. ro aku opo anane..
           F
 sing gede pangapurane
          G
 rung iso mbahagiakke..

  Am               Em
 aku.. gandeng koe rekoso..
           F
 bareng perjuangke..
        Dm
 tekane urip iki..
       F      G       C
 diakhiri.. marang Gusti..
    
        F              G
bondo rupo.. iso digoleki..
            F          G
nanging tresno.. ikhlasmu..
            C
kuwi bahagiaku..
     F        G      C
ho ooo oo.. sejatine tresno..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..B..

 E             A
ati.. iki dadi seksi..
    F#m       B
yen ra bakal ono..
     B           C#m
sing ngganti tuluse..
     A    B          E    Esus4
sliramu.. tanpo gawe cidro..

 E              A
eluh.. moto iki ngerti..
    F#m       B
yen akeh rintangan
    B        C#m
wes dewe lewati..
   A     B       E
kanthi.. ikhlas ati..

        A              B
bondo rupo.. iso digoleki..
            A          B
nanging tresno.. ikhlasmu
                   B
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  C#m              A
 urip.. ro aku opo anane..
           E
 sing gede pangapurane
          B
 rung iso mbahagiakke..

  C#m              A
 aku.. gandeng koe rekoso..
           E
 bareng perjuangke..
        F#m
 tekane urip iki..
       A      B      (A)
 diakhiri.. marang Gusti..

Musik : A B E C#m A B..
Tab B : B-B -B G#m-A-A#m-B

 E              A
eluh.. moto iki ngerti..
    F#m       B
yen akeh rintangan
    A        B
wes dewe lewati..
   A     B       E
kanthi.. ikhlas ati..

        A              B
bondo rupo.. iso digoleki..
            A          B
nanging tresno.. ikhlasmu..
                   B
ra kabeh wong nduweni..

Reff :
  C#m              A
 urip.. ro aku opo anane..
           E
 sing gede pangapurane
          B
 rung iso mbahagiakke..

  C#m              A
 aku.. gandeng koe rekoso..
           E
 bareng perjuangke..
        F#m
 tekane urip iki..
       A      B       E
 diakhiri.. marang Gusti..

    A                B
koe mung ngrasakno susahe..
      G#m      C#m
aku yowes orapopo
      F#m
bakal tak bahagiakke..
        A         B      E
sakmampumu.. kuwi bahagiaku.. hoo..

Reff :
  C#m              G#m
 urip.. ro aku opo anane..
           A
 sing gede pangapurane
          B
 rung iso mbahagiakke..

  C#m              G#m
 aku.. gandeng koe rekoso..
           A
 bareng perjuangke..
        F#m
 tekane urip iki..
       A      B       E
 diakhiri.. marang Gusti..
    
        A              B
bondo rupo.. iso digoleki..
            A          B
nanging tresno.. ikhlasmu..
            E
kuwi bahagiaku..
     A        B      E
ho ooo oo.. sejatine tresno..
Facebook
Twitter

Chord Arseniotim - Sejatine Tresno

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Arseniotim
  •