Kunci Gitar Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : Am..F..Dm..E..
        Am..F..Dm..E..
        F..Dm..G….

C        G
koyo ono kilat 
         Am
jroning mripatku..
  F      C            G
loro rasane.. batinku iki..
  F         G   
koyo gogrok langit..
    Em        Am
sak jroning rosoku..
       F
ra iso tak bendung
 G              C   G
udan tangis ing ati..

C               G
ora kendat nggonku 
   Am
nyawang fotomu..
        F          C
mbrebes mili banyu moto 
        G
ono ing pipi..
    F               G 
kelangan wong ning ati..
     Em       Am
sing tak tresnani..
        F
Gusti kuatno ati 
G         C
nompo kahanan iki..

Int. E..F..E….

Reff :
 Am       Em
  lilo.. ati iki..
        F          C
 rasane rung iso lilo..
 Am       G
  nompo kahanan iki
     F           C
 aku rung iso nompo..
     Dm
 kelingan..esemmu..
     Am
 aku tansah kelingan..
     F                G
 nalikane.. isih sesandingan..

 Am         Em
  angin.. wengi iki
      F          C
 kang dadi saksi bisu..
 Am      G
  anyekseni tangise
     F            C
 sak jroning batinku..
     Dm
 jerite ati iki..
      Am
 ora iso tak unekno..
             F
 mung tak pendem jeru..
 G        C
 ono ing dodo..

Musik : Am G F C
        Am G F..E..

C               G
ora kendat nggonku 
   Am
nyawang fotomu..
        F          C
mbrebes mili banyu moto 
        G
ono ing pipi..
    F               G 
kelangan wong ning ati..
     Em       Am
sing tak tresnani..
        F
Gusti kuatno ati 
G         C
nompo kahanan iki..

Int. E..F..E….

Reff :
 Am       Em
  lilo.. ati iki..
        F          C
 rasane rung iso lilo..
 Am       G
  nompo kahanan iki
     F           C
 aku rung iso nompo..
     Dm
 kelingan..esemmu..
     Am
 aku tansah kelingan..
     F                G
 nalikane.. isih sesandingan..

 Am         Em
  angin.. wengi iki
      F          C
 kang dadi saksi bisu..
 Am      G
  anyekseni tangise
     F            C
 sak jroning batinku..
     Dm
 jerite ati iki..
      Am
 ora iso tak unekno..
             F
 mung tak pendem jeru..
 G        C
 ono ing dodo..

  F        G
kuat ora kuat..
      Em         Am
kudu iso tak lakoni..
    Dm          G       C
aku percoyo wes takdire Gusti..

F           G
sabar lan tawakal
      Em        Am
aku kudu iso nompo..
      Dm
pacobaning Gusti.. 
     G      C
kang Moho Kuoso..
      Dm         G
pacobaning Gusti..
             G# A# C
kang Moho Kuoso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..G..Em..F#..
        Bm..G..Em..F#..
        G..Em..A….

D        A
koyo ono kilat 
         Bm
jroning mripatku..
  G      D            A
loro rasane.. batinku iki..
  G         A   
koyo gogrok langit..
    F#m       Bm
sak jroning rosoku..
       G
ra iso tak bendung
 A              D   A
udan tangis ing ati..

D               A
ora kendat nggonku 
   Bm
nyawang fotomu..
        G          D
mbrebes mili banyu moto 
        A
ono ing pipi..
    G               A  
kelangan wong ning ati..
     F#m      Bm
sing tak tresnani..
        G
Gusti kuatno ati 
A         D
nompo kahanan iki..

Int. F#..G..F#….

Reff :
 Bm       F#m
  lilo.. ati iki..
        G          D
 rasane rung iso lilo..
 Bm       A
  nompo kahanan iki
     G           D
 aku rung iso nompo..
     Em
 kelingan..esemmu..
     Bm
 aku tansah kelingan..
     G                A
 nalikane.. isih sesandingan..

 Bm         F#m
  angin.. wengi iki
      G          D
 kang dadi saksi bisu..
 Bm      A
  anyekseni tangise
     G            D
 sak jroning batinku..
     Em
 jerite ati iki..
      Bm
 ora iso tak unekno..
             G
 mung tak pendem jeru..
 A        D
 ono ing dodo..

Musik : Bm A G D
        Bm A G..F#..

D               A
ora kendat nggonku 
   Bm
nyawang fotomu..
        G          D
mbrebes mili banyu moto 
        A
ono ing pipi..
    G               A  
kelangan wong ning ati..
     F#m      Bm
sing tak tresnani..
        G
Gusti kuatno ati 
A         D
nompo kahanan iki..

Int. F#..G..F#….

Reff :
 Bm       F#m
  lilo.. ati iki..
        G          D
 rasane rung iso lilo..
 Bm       A
  nompo kahanan iki
     G           D
 aku rung iso nompo..
     Em
 kelingan..esemmu..
     Bm
 aku tansah kelingan..
     G                A
 nalikane.. isih sesandingan..

 Bm         F#m
  angin.. wengi iki
      G          D
 kang dadi saksi bisu..
 Bm      A
  anyekseni tangise
     G            D
 sak jroning batinku..
     Em
 jerite ati iki..
      Bm
 ora iso tak unekno..
             G
 mung tak pendem jeru..
 A        D
 ono ing dodo..

  G        A
kuat ora kuat..
      F#m        Bm
kudu iso tak lakoni..
    Em          A       D
aku percoyo wes takdire Gusti..

G           A
sabar lan tawakal
      F#m       Bm
aku kudu iso nompo..
      Em
pacobaning Gusti.. 
     A      D
kang Moho Kuoso..
      Em         A
pacobaning Gusti..
             A# C D
kang Moho Kuoso..
Facebook
Twitter

Chord Vita Lovia feat. The Sapi - Wong Ning Ati

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord The Sapi
  • Chord Vita Lovia
  •