Kunci Gitar Urip Dewe Dewe - Sabrina Febriya X Pentingyakin

Transpose:
Capo ♪ fret 2

Intro : F G Em A
        F G C..

C                         F
tak sawang rembulan ing wengi iki..
G                  C
 soyo nambahi roso getunku iki..
Em                  Am
 kowe mbiyen.. seng jare ngancani..
F           G         C
 nanging nyatane kowe ngapusi ati..

C                    F
tresno ro kowe opo kudu lorone..
G                    C
 nganti mati ati lan perasaanku..
Em                Am
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
F       G             C
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

Em         Am  Em            Am
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           F       Dm          G
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Reff :
                F
 jane aku ora pengen nyerah..
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             C
 yen akhire.. urip dewe dewe..

Musik : F G Em A
        Dm G C..

C                    F
tresno ro kowe opo kudu lorone..
G                    C
 nganti mati ati lan perasaanku..
Em                Am
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
F       G             C
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

Em         Am  Em            Am
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           F       Dm          G
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Reff :
                F
 jane aku ora pengen nyerah..
            (aku sing salah..)
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
                  (ra nduwe ati..)
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             C
 yen akhire.. urip dewe dewe..

                F
 jane aku ora pengen nyerah..
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             F  G
 yen akhire.. urip dewe dewe..
             C
 urip dewe dewe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A F#m B
        G A D..

D                         G
tak sawang rembulan ing wengi iki..
A                  D
 soyo nambahi roso getunku iki..
F#m                 Bm
 kowe mbiyen.. seng jare ngancani..
G           A         D
 nanging nyatane kowe ngapusi ati..

D                    G
tresno ro kowe opo kudu lorone..
A                    D
 nganti mati ati lan perasaanku..
F#m               Bm
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
G       A             D
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

F#m        Bm  F#m           Bm
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           G       Em          A
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Reff :
                G
 jane aku ora pengen nyerah..
   Em
 nanging kahanane
              A
 seng nggawe aku koyo ngene..
 F#m               Bm
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       G                    A
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 G
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Em
 nanging ati iki
         A
 ora mungkin dadi siji..
 F#m                  Bm
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         G  A             D
 yen akhire.. urip dewe dewe..

Musik : G A F#m B
        Em A D..

D                    G
tresno ro kowe opo kudu lorone..
A                    D
 nganti mati ati lan perasaanku..
F#m               Bm
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
G       A             D
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

F#m        Bm  F#m           Bm
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           G       Em          A
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Reff :
                G
 jane aku ora pengen nyerah..
            (aku sing salah..)
   Em
 nanging kahanane
              A
 seng nggawe aku koyo ngene..
 F#m               Bm
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       G                    A
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 G
 jujur aku ora pengen ngelarani..
                  (ra nduwe ati..)
   Em
 nanging ati iki
         A
 ora mungkin dadi siji..
 F#m                  Bm
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         G  A             D
 yen akhire.. urip dewe dewe..

                G
 jane aku ora pengen nyerah..
   Em
 nanging kahanane
              A
 seng nggawe aku koyo ngene..
 F#m               Bm
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       G                    A
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 G
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Em
 nanging ati iki
         A
 ora mungkin dadi siji..
 F#m                  Bm
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         G  A             G  A
 yen akhire.. urip dewe dewe..
             D
 urip dewe dewe..
Facebook
Twitter

Chord Urip Dewe Dewe - Sabrina Febriya X Pentingyakin

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Pentingyakin
  • Chord Sabrina Febriya
  •