Kunci Gitar Sule feat. Doel Sumbang - Runtah

Transpose:
Intro : Am E E Am
        Am E E Am  

Am
panonna alus, irung alus, biwir alus
Am
ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Am         Dm
 ngan hanjakal pisan..
              Am
kalakuan siga setan..
         Dm
gunta-ganti jalu..
E                      (Am)
 teu sirikna unggal minggu..

Am
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Am
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Am      Dm
 sigana mah ngarasa..
              Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha..
E                    Am
 tungtungna jadi cilaka..

Reff :
   E
 kulit kelir konéng cangkang cau
    Am
 huntuna bodas tipung tarigu..
   E
 biwir beureum-beureum jawer hayam
                Am
 panon coklat kopi susu..

      E
 ngan naha atuh beut dimumurah?
   Am
 gebleg hirup daék jadi runtah..
          E
 ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                     Am
 komo jeung poho dibaju..

Musik : E Am E Am
        E Am E Am

Am
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Am
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Am      Dm
 sigana mah ngarasa..
              Am
asa aing hade rupa, jang oman
       Dm
bisa payu ka sasaha..
E                    Am
 tungtungna jadi cilaka..

Reff :
   E
 kulit kelir konéng cangkang cau
    Am
 huntuna bodas tipung tarigu..
   E
 biwir beureum-beureum jawer hayam
                Am
 panon coklat kopi susu..

      E
 ngan naha atuh beut dimumurah?
   Am
 gebleg hirup daék jadi runtah..
          E
 ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                     Am
 komo jeung poho dibaju..

Outro : E Am E Am
        E Am E Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm C C Fm
        Fm C C Fm..

Fm
panonna alus, irung alus, biwir alus
Fm
ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
Fm         Bbm
 ngan hanjakal pisan..
              Fm
kalakuan siga setan..
         Bbm
gunta-ganti jalu..
C                      (Fm)
 teu sirikna unggal minggu..

Fm
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Fm
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Fm      Bbm
 sigana mah ngarasa..
              Fm
asa aing hade rupa, jang oman
       Bbm
bisa payu ka sasaha..
C                    Fm
 tungtungna jadi cilaka..

Reff :
   C
 kulit kelir konéng cangkang cau
    Fm
 huntuna bodas tipung tarigu..
   C
 biwir beureum-beureum jawer hayam
                Fm
 panon coklat kopi susu..

      C
 ngan naha atuh beut dimumurah?
   Fm
 gebleg hirup daék jadi runtah..
          C
 ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                     Fm
 komo jeung poho dibaju..

Musik : C Fm C Fm
        C Fm C Fm

Fm
naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Fm
naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
Fm      Bbm
 sigana mah ngarasa..
              Fm
asa aing hade rupa, jang oman
       Bbm
bisa payu ka sasaha..
C                    Fm
 tungtungna jadi cilaka..

Reff :
   C
 kulit kelir konéng cangkang cau
    Fm
 huntuna bodas tipung tarigu..
   C
 biwir beureum-beureum jawer hayam
                Fm
 panon coklat kopi susu..

      C
 ngan naha atuh beut dimumurah?
   Fm
 gebleg hirup daék jadi runtah..
          C
 ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                     Fm
 komo jeung poho dibaju..

Outro : C Fm C Fm
        C Fm C Fm
Facebook
Twitter

Chord Sule feat. Doel Sumbang - Runtah


Lihat semua :
  • Chord Doel Sumbang
  • Chord Sule
  •