Kunci Gitar Rastamaica - Loro Cidro

Transpose:
Intro : C-G/B-Am-G F..G..
        Fm G Fm G C..-G

C           Em
 sak lorone loro..
            F
sak cidrone cidro
       Dm       G
iseh nelongso nasib tresnoku..

C                 Em 
 senadyan koe wes tau..
               F
dolan neng omahku
        Dm
iso nggawe seneng
   G            G-F
atine wong tuaku..

Em                F
 opo iki wes nasibku..
Dm             G           G-F
 ora sido rabi karo sliramu..
Em                   F
 opo wong tuamu seng ora setuju..
Dm                 G
 mergo kahanan pagaweanku..

Int. C..F..Dm..G..

C           Em
 sak lorone loro..
            F
sak cidrone cidro
       Dm       G
iseh nelongso nasib tresnoku..

C                 Em 
 senadyan koe wes tau..
               F
dolan neng omahku
        Dm
iso nggawe seneng
   G
atine wong tuaku..

Em                F
 opo iki wes nasibku..
Dm             G           (G-F)
 ora sido rabi karo sliramu..
Em                   F
 opo wong tuamu seng ora setuju..
Dm                 G
 mergo kahanan pagaweanku..

Reff :
   Am             Em
 loro.. ati iki loro..
          F
 nanging aku kudu ikhlas
          G
 karo pilihane wong tuomu..

   Am              Em
 cidro.. ati iki cidro..
  F
 aku kudu lilo..
           G                   (Am)
 senadyan ati iseh tresno.. ho uwo..

Musik : Am..Em..F..G..
        Am..Em..F..G..

Em                F
 opo iki wes nasibku..
Dm             G
 ora sido rabi karo sliramu..
Em              F
 opo wong tuamu seng ora setuju..
Dm                 G
 mergo kahanan pagaweanku..

Reff :
   Am             Em
 loro.. ati iki loro..
          F
 nanging aku kudu ikhlas
          G
 karo pilihane wong tuomu..

   Am              Em
 cidro.. ati iki cidro..
  F
 aku kudu lilo..
          G
 senajan ati iseh tresno..

   Am             Em
 loro.. ati iki loro..
          F
 nanging aku kudu ikhlas
          G
 karo pilihane wong tuomu..

   Am              Em
 cidro.. ati iki cidro..
  F
 aku kudu lilo..
          G                  (C)
 senajan ati iseh tresno.. ho woo..

Outro : C..F..Dm..G..
        C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A-E/G#-F#m-E D..E..
        Dm E Dm E A..-E

A           C#m
 sak lorone loro..
            D
sak cidrone cidro
       Bm       E
iseh nelongso nasib tresnoku..

A                 C#m 
 senadyan koe wes tau..
               D
dolan neng omahku
        Bm
iso nggawe seneng
   E            E-D
atine wong tuaku..

C#m               D
 opo iki wes nasibku..
Bm             E           E-D
 ora sido rabi karo sliramu..
C#m                  D
 opo wong tuamu seng ora setuju..
Bm                 E
 mergo kahanan pagaweanku..

Int. A..D..Bm..E..

A           C#m
 sak lorone loro..
            D
sak cidrone cidro
       Bm       E
iseh nelongso nasib tresnoku..

A                 C#m 
 senadyan koe wes tau..
               D
dolan neng omahku
        Bm
iso nggawe seneng
   E
atine wong tuaku..

C#m               D
 opo iki wes nasibku..
Bm             E           (E-D)
 ora sido rabi karo sliramu..
C#m                  D
 opo wong tuamu seng ora setuju..
Bm                 E
 mergo kahanan pagaweanku..

Reff :
   F#m            C#m
 loro.. ati iki loro..
          D
 nanging aku kudu ikhlas
          E
 karo pilihane wong tuomu..

   F#m             C#m
 cidro.. ati iki cidro..
  D
 aku kudu lilo..
           E                   (F#m)
 senadyan ati iseh tresno.. ho uwo..

Musik : F#m..C#m..D..E..
        F#m..C#m..D..E..

C#m               D
 opo iki wes nasibku..
Bm             E
 ora sido rabi karo sliramu..
C#m             D
 opo wong tuamu seng ora setuju..
Bm                 E
 mergo kahanan pagaweanku..

Reff :
   F#m            C#m
 loro.. ati iki loro..
          D
 nanging aku kudu ikhlas
          E
 karo pilihane wong tuomu..

   F#m             C#m
 cidro.. ati iki cidro..
  D
 aku kudu lilo..
          E
 senajan ati iseh tresno..

   F#m            C#m
 loro.. ati iki loro..
          D
 nanging aku kudu ikhlas
          E
 karo pilihane wong tuomu..

   F#m             C#m
 cidro.. ati iki cidro..
  D
 aku kudu lilo..
          E                  (A)
 senajan ati iseh tresno.. ho woo..

Outro : A..D..Bm..E..
        A
Facebook
Twitter

Chord Rastamaica - Loro Cidro

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Rastamaica
  •